Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Vocea României. Ce părere are despre Horia Brenciu

Ultima actualizare:

Pavel Bartoș (48 de ani) vine cu dezvăluiri despre noul sezon „Vocea României”, unul dintre cele mai iubite show-uri de către români. Totodată, renumitul moderator a spus care este părerea lui despre antrenorul Horia Brenciu, care face echipă cu Theo Rose, și care a mai făcut parte din echipa emisiunii și în trecut.

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre noul sezon „Vocea României” / Foto: Colaj Instagram
Pavel Bartoș, dezvăluiri despre noul sezon „Vocea României” / Foto: Colaj Instagram

Noul sezon „Vocea României”, cel cu numărul 11, a avut premiera pe 8 septembrie 2023. Pe scena show-ului dedicat talentelor muzicale au urcat deja participanți pasionați și care au dat totul pentru a-și atinge visele și pentru a ajunge acolo unde și-au propus.

Noutatea celui de-al 11-lea sezon a fost revenirea lui Horia Brenciu (51 de ani) între juraţii antrenori, făcând echipă cu îndrăgita cântăreață Theo Rose (26 de ani), după plecarea lui Denis Roabeș (The Motans). Ce părerea are Pavel Bartoș despre artist?

Ce părere are Pavel Bartoș despre Horia Brenciu

Prima surpriză ați aflat-o deja, din această toamnă îl vom avea din nou alături de noi pe Horia. Și nu vine singur (râde). Alături de el, pe scaunul dublu, se va afla proaspăta mămică, Theo Rose. Evident, vom avea iar voci surprinzătoare, momente care vă vor lăsa cu gura căscată și care vă vor face să fredonați alături de ele. Abia aștept să fim iar aproape… și să vă spun… Să fie voce!

Schimbările aduc energii noi, aduc oameni frumoși și șansa unor momente de neratat. Așa că mă adaptez rapid, nu este nicio problemă. Brenciu este unul dintre oamenii alături de care am lucrat de multe ori de-a lungul anilor, așa că nu-mi fac griji că nu se va integra rapid în echipa noastră… încă o dată!”, a declarat îndrăgitul prezentator TV, pentru viva.ro. 

De asemenea, Pavel Bartoș a vorbit despre calitățile pe care ar trebui să le aibă următoarea „voce a României”, cât și antrenorii: „Concurentul, în primul rând, trebuie să fie foarte deschis experiențelor noi și antrenorilor cu care ia contact. Apoi, să transmită, să le ofere celor de acasă sentimentul de apropiere, să arate că are pachetul complet și să-i convingă să-l voteze, odată ce ajunge în etapele live. Normal, vocea este esențială și face diferența.

Cât despre antrenori, cred că fiecare dintre ei a arătat de-a lungul anilor că este extraordinar și că îi ajută pe concurenți să crească și să ajungă unde speră”, a mai dezvăluit moderatorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net