Theo Rose, declarație surprinzătoare către Horia Brenciu: „În tine regăsesc...”

Astă seară revine la tv emisiunea dedicată talentelor muzicale de la PRO TV, „Vocea României”. Noutatea celui de-al 11-lea sezon este revenirea lui Horia Brenciu (51 de ani) între juraţii antrenori, unde va face echipă cu Theo Rose (26 de ani). Cei doi au mărturisit recent cum de au fost aduşi împeună pe acelaşi scaun.

Horia Brenciu şi Theo Rose împart anul acesta acelaşi scaun la „Vocea României”
Horia Brenciu şi Theo Rose împart anul acesta acelaşi scaun la „Vocea României”

Horia Brenciu a publicat acum trei zile primul episod din sezonul cu numărul 4 al podcast-ului său de pe YouTube, intitulat „Lucruri simple”. A avut-o invitată chiar pe noua sa colegă de scaun de la „Vocea României”, pe Theo Rose şi, cu această ocazie, cei doi au dezvăluit multe şi despre colaborarea pentru show-ul de la PRO TV.

„Ceea ce nu ştiţi voi este că eu şi Theo suntem ca şi cum am fi în aceeaşi familie”, a spus Horia. „Da, suntem după multe zile şi nopţi petrecute împreună”, a adăugat Theo, în stilul ei glumeţ.

Horia Brenciu a mărturisit că îl ştie pe partenerul de viaţă a lui Theo, pe actorul şi regizorul Anghel Damian (32 de ani), de mulţi ani, de când era mic. „Tatăl lui, Laurenţiu Damian (regizor şi scenarist, n.r.), mi-a fost profesor la UNATC, acum mai bine de 20 de ani”, a spus artistul.

Apoi Theo a spus ce planuri are acum, de când face echipă cu Horia şi şi-a adus aminte cum a fost debutul ei ca antrenor la „Vocea României”.

„Toamna asta mi-am propus să muncesc mult, s-o iau razna cu totul. Anul trecut am fost mai reţinută, nu îi ştiam pe ceilalţi şi nu mi-am permis, pentru că nu îi ştiam personal pe nici unul dintre juraţi. Doar pe Pavel Bartoş îl cunoşteam personal. Îl ştiam de la «SuperStar» pe Pavel Bartoş. A venit la mine şi m-a încurajat atunci. Era prima dată când prezentam ceva live şi simţeam că îmi vine să vomit, iar el m-a încurajat şi a contat mult pentru mine. El m-a susţinut în procesul meu de evoluţie. Şi lui Smiley îi datorez acum faptul că, după ce am făcut echipă sezonul trecut, am avut ocazia să văd care e mersul acolo, să văd ce pot oferi cel mai mult concurenţilor. Anul trecut mi-a plăcut că am descoperit”.

Ceilalţi antrenori sunt Smiley, Irina Rimes şi Tudor Chirilă. FOTO: PRO TV
Ceilalţi antrenori sunt Smiley, Irina Rimes şi Tudor Chirilă. FOTO: PRO TV

Horia şi Theo şi-au făcut chiar declaraţii de dragoste... Desigur, o dragoste permisă... „Eu în tine regăsesc o figură paternă. Ai aceeaşi energie pe care o are tata şi ştiu să răspund la asta”, i-a spus Theo lui Horia.

„Şi eu regăsesc foarte mult din relaţia mea cu fetele mele în relaţia mea cu tine”, a completat artistul.

„Nu am ezitat deloc atunci când m-au sunat să îmi propună să fac echipă cu tine, dar nu m-am aşteptat. Şi tu vorbeşti mult, şi eu şi m-am gândit că ar putea spune că noi doi împreună am fi prea mult. Dar nu e aşa”, a mai spus Theo.

Apoi şi-au amintit de primul duet împreună, pe care l-au făcut în anul 2017, şi au împărtăşit cu publicul şi alte amintiri, dar au şi cântat mult, căci podcast-ul lui Horia este unul muzical în mare parte.

Pavel Bartoş: «Am descoperit concurenţi senzaţionali»

„Doamne, ce dor mi-a fost să fie vineri seara şi să pot spune «Să fie VOCE!». Şi iată că a venit şi acest moment – astăzi, de la 20.30, venim cu cel de-al 11-lea sezon «Vocea României». Noutăţile le ştiţi deja, Horia Brenciu s-a întors, şi nu oricum, ci cu Theo Rose, aşa că avem parte de echipa HoriaRose! Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Smiley sunt în formă maximă şi la locurile lor şi avem voci... ce voci!"

Pavel Bartoş e prezentatorul emisiunii care a ajuns la sezonul cu numărul 11. FOTO: PRO TV
Pavel Bartoş e prezentatorul emisiunii care a ajuns la sezonul cu numărul 11. FOTO: PRO TV

„Ca-n fiecare an, am descoperit concurenţi senzaţionali care ne-au lăsat fără cuvinte când a fost vorba de a lor interpretare. Iar pe mine, cum mă ştiţi, sunt un norocos şi nu doar pentru că am avut loc în primul rând, dar am avut loc şi în culise, şi pe scenă, alături de ei. Aşadar, vă invit şi pe voi să fiţi alături de noi pe PRO TV şi pe VOYO să trăiţi bucuria muzicii! Să fie VOCE!”, a spus Pavel Bartoş, pentru Click! Premiul cel mare pus în joc este și anul acesta 100.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net