Noul sezon de la „Vocea României” vine cu mai multe surprize! O mare artistă se alătură echipei emisiunii

Noul sezon de la „Vocea României” se apropie cu pași repezi, iar odată cu el vor veni și unele schimbări! Una dintre acestea este prezența la show a faimoasei soprane Irina Baianț. Ea va avea un rol surpinzător în emisiunea de la PRO TV!

Irina Baianț va fi Vocal Coach în echipa lui Tudor Chirilă
Irina Baianț va fi Vocal Coach în echipa lui Tudor Chirilă

Noul sezon de la „Vocea României” se apropie cu pași repezi, el fiind programat să înceapă pe data de 11 septembrie. Iar odată cu noul sezon vor veni și unele schimbări surprinzătoare! Una dintre aceste schimbări este prezența la emisiune a faimoasei soprane Irina Baianț. Ea va avea poziția de Vocal Coach, în cadrul echipei lui Tudor Chirilă, potrivit celor de la adevarul.ro!

„Ne-am cunoscut la @vocea_romaniei în 2014, când am cântat în finală alături de Tiberiu Albu și am câștigat! Am rămas prieteni de-a lungul anilor, ne-am sfătuit în momente importante, am împărtășit bucurii profesionale și anul trecut am reușit să aducem trofeul din nou în echipă, invitată în finală de această dată alături Iulian Nunucă.

Anul acesta, colaborarea cu @tudorchirila mi-a oferit scaunul de Vocal Coach pentru membrii echipei lui. Este o experiență superbă, emoționantă și cu ajutorul vostru câștigătoare și în acest sezon”, a scris Irina Baianț, pe pagina ei personală de Instagram.

Irina Baianț va fi Vocal Coach în echipa lui Tudor Chirilă

În sezonul trecut de la „Vocea României”, Irina Baianț a avut un duet impresionant cu Iulian Nunucă, pe melodia „Hallelujah”, a regretatului Leonard Cohen.

Prezența în emisiune a sopranei Irina Baianț nu este singura schimbare din sezonul cu numărul 11 de la „Vocea României”. După un singur an petrecut la emisiune, Denis The Motans a decis să nu continue și în acest sezon al show-ului de la PRO TV. El a făcut această alegere pentru a se putea concentra asupra proiectelor sale muzicale.

În locul său va reveni Horia Brenciu, care a mai fost în trecut în juriul de la „Vocea României”. Iar el nu va fi singur, ci o va avea alături de Theo Rose, cei doi făcând echipă în acest sezon al emisiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net