Ce poreclă haioasă are Iulia Vântur în India. Dan Negru a fost cel care a dat-o de gol!

Dan Negru a rămas total confuz în timpul unei vizite în India, când a fost întrebat dacă cunoaște o persoană despre care nu mai auzise niciodată! În cele din urmă, prezentatorul TV și-a dat seama că este vorba despre o poreclă amuzantă a Iuliei Vântur! Aceasta se bucură de multă apreciere în India, iar lui Dan Negru nu i-a venit să creadă cum i se spune vedetei în țara lui Salman Khan!

„Lula”, porecla haioasă a Iuliei Vântur, în India
„Lula”, porecla haioasă a Iuliei Vântur, în India

Dan Negru a vizitat India la începutul acestui an, însă o interacțiune cu un ghid turistic l-a lăsat confuz total! Acesta a fost întrebat dacă cunoaște o persoană despre care nu mai auzise niciodată! Potrivit ghidului, ar fi fost vorba despre o anume „Lula”, despre care Dan Negru a fost întrebat imediat ce s-a aflat că este din România!

În cele din urmă, prezentatorul TV și-a dat seama că este vorba despre o poreclă amuzantă a Iuliei Vântur! Aceasta se bucură de multă apreciere în India, iar Dan Negru a fost surprins de porecla pe care o are în această țară!

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula. Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a mărturisit Dan Negru, conform celor de la unica.ro.

„Lula”, porecla haioasă a Iuliei Vântur în India

Însă, porecla haioasă a Iuliei Vântur nu a fost singura descoperire interesantă pe care prezentatorul TV a făcut-o în India! În timp ce vizita memorialul lui Mahatma Ghandi, Dan Negru a avut ocazia să admire doi copaci uriași, cu o însemnătate aparte. Unul dintre ei a fost plantat de către liderul din Vietnam, Ho Chi Min, în timp ce al doilea copac a fost plantat de către nimeni altul decât Nicolae Ceaușescu!

„Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine…Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut”, a scris Dan Negru, la momentul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net