Exclusiv. Iulia Vântur, pe val la Bollywood! Ce român celebru a dus în India?

Toată lumea știe povestea Iuliei Vântur, prezentatoarea de televiziune care și-a schimbat cariera la 180 de grade. După ce a prezentat știri și show-uri de divertisment, acum, vedeta, a devenit solistă internațională, fiind premiată la Bollywood - IIFA Awards, unde a și urcat pe scenă și a cântat.

Iulia Vântur, premiată la Bollywood - IIFA Awards
Iulia Vântur, premiată la Bollywood - IIFA Awards

Se știe că Iulia Vântur (42 de ani) are o altă viață în India, la Bollywood, unde a pus bazele unei cariere artistice, la care mulți doar visează. În doar câțiva ani, fosta știristă și prezentatoare a unor show-uri de succes precum „Dansez pentru tine” și „Ferma vedetelor”, a devenit o actriță și o cântăreață de succes.

Iubită și adulată de o Indie întreagă, Vântur a devenit iubita și protejata lui Salman Khan (57 de ani), idolul a milioane de spectatori. Recent, românca noastră, a demonstrat, din nou, cât este de iubită în India, fiind invitată la cea de-a 23-a ediție a premiilor IIFA Awards (International Indian Film Academy), echivalentul Oscarului de la Hollywood, unde a fost premiată.

Iulia Vântur, alături de Costi Ioniță la Bollywood - IIFA Awards
Iulia Vântur, alături de Costi Ioniță la Bollywood - IIFA Awards

„Evenimentul a avut loc pe 26 și 27 mai in Insulele Yas din Abu Dhabi. Am cântat câteva dintre piesele mele „Yai re”, „Seeti maar”, „Raat baki” sau „Baby ki bass”. Am avut, la final, și un duet cu Sukhbir. A fost un show foarte dinamic, cu multă energie”, ne-a povestit îndrăgita vedetă, care este din ce în ce mai ocupată.

După ce a fost în țară și a colaborat cu Costi Ioniță (45 de ani), căci s-au filmat împreună în studioul de înregistrări al acestuia, cei doi s-au văzut și în India. Au mers împreună la acest eveniment, iar Costi a avut ocazia să-l cunoască pe celebrul iubit al Iuliei Vântur, pe Salman Khan.

Iulia Vântur pe covorul roșu la  Bollywood - IIFA Awards
Iulia Vântur pe covorul roșu la Bollywood - IIFA Awards

„L-am invitat pe Costi la acest eveniment, ca să experimenteze și lumea Bollywood-ului, nu doar Grammy Awards. A experimentat de data aceasta și lumea mea”, ne-a mărturisit, Iulia Vântur.

În același timp, vedeta ne-a mărturisit că nu se va întoarce prea curând în țară. Noi așteptăm cu nerăbdare să lanseze un nou single, poate cel în colaborare cu Costi Ioniță, căci sigur cei doi pregătesc o surpriză pentru fanii lor. De asemenea, ne mai dorim să o revedem pe Iulia într-un nou film sau, de ce nu, într-o nouă emisiune de televiziune, în rol de prezentatoare sau, de ce nu, ca și invitată.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net