Cine a trădat-o pe Iulia Vântur? Vedeta a spus tot ce are pe suflet: „Nu a fost niciodată din ambele părți”

Ultima actualizare:

De mai bine de 10 ani de zile, fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a decis să părăsească meleagurile natale și să se mute în India, țara în care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de faimosul actor Salman Khan. Vedeta își ține la curent urmăritorii cu cele mai noi schimbări din viața sa, astfel că un mesaj postat pe social media a creat controverse.

Iulia Vântur. Sursă foto: Social media
Iulia Vântur. Sursă foto: Social media

Recent, internauții au observat în secțiunea de InstaStory  un mesaj postat de Iulia Vântur, prin care frumoasa blondină a concluzionat că nicio relație, de orice fel ar fi ea, nu are mari șanse să funcționeze atât timp cât implicarea nu vine din partea ambelor persoane.

Iulia Vântur: ,,Am avut puține prietenii de acest fel”

Iubita lui Salman Khan este de părere că lipsa eforturilor într-o relație conduce inevitabil la destrămarea ei. Iulia Vântur a concluzionat faptul că experiențele pe care le-a trăit de-a lungul vieții au ajutat-o să aleagă cu mare atenție oamenii din jurul ei și să-i păstreze pe cei care își merită, cu adevărat, locul în viața ei.

„Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Aceasta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta.

Am avut puține prietenii de acest fel. Acum am rămas doar cu oameni cărora le pasă cu adevărat, care își lasă orgoliul deoparte în prietenie. Când găsești un prieten adevărat, păstrează-l cu dragoste, grijă și onestitate!”, a transmis Iulia Vântur, pe Instagram. 

Iulia Vântur, o iubire bollywoodiană

Iulia Vântur trăiește o poveste de iubire cu actorul Salman Khan, iar relația lor decurge cum nu se poate mai bine. Mai mult decât atât, iubita actorului nu se sfiește să facă glume pe tema relației lor.

Iulia Vântur și Salman Khan. Sursă foto: Social media
Iulia Vântur și Salman Khan. Sursă foto: Social media

În urmă cu ceva timp, prezentă într-o emisiune televizată românească, Iulia Vântur povestea, sub o notă umoristică, faptul că iubitul ei și-a schimbat atitudinea față de ea odată cu filmarea videoclipului melodiei Raat Baki.

„Dintr-odată comportamentul lui s-a schimbat! Se poartă mai frumos cu mine! Eu mă antrenez cu cuțitele în bucătărie… Îmi place foarte mult acțiunea! Cred că de când eram mică mă vedeam așa, «action girl».

Noi nici nu am repetat pentru chestia asta, doar mi-a arătat ce să fac. L-am rugat frumos într-una din scene să se lase împușcat de mine”, povestea Iulia Vântur în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net