Probleme de sănătate pentru Iulia Vântur. Ce se întâmplă cu iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur trăiește visul Bollywoodian de câțiva ani încoace, alături de iubitul ei Salman Khan cu care are o minunată poveste de dragoste. Vedeta muncește cu foarte multă pasiune și dedicare, însă perioada încărcată din ultima vreme și-a pus amprenta asupra sănătății sale. Cu ce probleme de sănătate se confruntă aceasta, aflați acum.

cub iulia vantur png

Odată plecată în India, Iulia a lăsat cariera pe care și-a construit-o în televiziune în ani de zile și a intrat într-o nouă industrie, cea muzicală. Ei bine chiar iubitul ei Salman Khan a fost ccel care a descoperit cât de mult potențial are, iar cu ajutorul susținerii lui și a muncii covârșitoare, Iulia a ajuns să aibă sute de mii de fani. E plecat astfel, în india mânată fiind de dragoste, dar și de visurile sale, unde a început o nouă viață. 

Cum spuneam, Iulia Vântur a pus viața profesională printre prioritățile sale în ultima perioada, având foarte multe proiecte la activ pe care trebuia să le onoreze. Se știe că vedeta este o fire foarte muncitoare, însă epuizarea ne ajunge din urmă pe toți, aceasta a clacat pur și simplu. Atunci când nu ai suficientă grijă de tine și nu ai grijă de sănătatea ta la timp, ajungi inevitabil să te confrunți cu anumite probleme în acest sens.

  Iulia Vântur e "action girl" în noul ei videoclip în care se bate ca la carte

Iulia Vântur: „Eram mult prea epuizată”

Iulia Vântur a fost prezentă în direct în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, și a fost întrebată de Lili Sandu cum sărbătorește luna iubirii. Poate fanii s-ar fi așteptat să răspundă ceva legat de Salmaan Khan, însă vedeta a spus că petrece prin muncă, având un program foarte încărcat.  Aceasta a mărturist că din cauza suprasolicitării, a fost nevoită să ia o pauză forțată, pentru că în mod evident, fiecare dintre noi avem nevoie de anumite limite.

„Muncind, deși în ultimele zile nu am mai putut să muncesc, am ieșit din circuit, nu am avut încotro, tocmai pentru că probabil eram mult prea epuizată și nu am avut grijă de mine cum trebuie. Au fost multe proiecte pe care a trebuit să le ducem la bun sfârșit, așa că am fost puțin cam prea ocupată în ultima vreme. De asta cred că am și răcit, m-am și îmbolnăvit. Altfel e ok, revin în câteva zile”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV.

foto 1   Iulia Vantur jpeg

Cum i se spune Iuliei Vântur în India

Dan Negru a sărbătorit Revelionul cu familia în India, unde a aflat cum i se spune Iuliei Vântur acolo. Bineînțeles odată ce a afflat nu a ezitat și a pus mâna numaidecât pe telefon pentru a-i povesti Iuliei întâmplarea. Pe când se afla într-un tur la Taj Mahal, ghidul a auzit că prezentatorul este din România și atunci l-a întrebat dacă a auzit de Lula. Acesta desigur, a fost confuz în primă instanță, însă, odată ce ghidul l-a menționat pe Salman Khan a reușit să își dea seama la cine se referea.

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula. Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Khan și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a spus Dan Negru pentru unica.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net