Iulia Vântur a rămas fără glas! Ce a pățit iubita lui Salman Khan?

#Exclusiv Click!

Iulia Vântur a descins, din nou, pe pământ românesc, însă pe drum a rămas fără glas de tot! Ori a ciripit prea mult, ori a contactat un mic guturai! Cert e că iubita lui Salman Khan se chinuie acum să scoată două vorbulițe pe la evenimentele unde este invitată!

cub iulia vantur png

Iulia Vântur (41 de ani) e o prezență constantă în România, cel puțin în ultima vreme! De când cu pandemia, Iulia se tot întoarce pe pământ natal. Vedeta spune că o cam trage ața încoace și, de câte ori se apropie prin periplurile sale de România, nu ezită să facă un popas și aici.

Iulia e, din nou, acasă, pentru o perioadă de timp și a început să apară pe la evenimente. Joi seară, a fost invitata Andreei Raicu la deschiderea noului showroom al fostei prezentatoare de televiziune.

Iulia Vântur: „Casa mea e acolo unde e sufletul meu!”

Am venit că am ceva de filmat aici, am de achiziționat niște lucruri, am venit cu treabă. Am venit destul de des în ultima vreme, chiar dacă am venit doar două-trei zile.

Asta mi se trage din timpul lockdown-ului, atunci am zis că, de fiecare dată, când sunt prin preajmă sau am posibiltatea să vin în România o să vin să-i văd pe cei dragi și să mă reîncarc cu energia locului.

Nu știu când vin, nu știu când plec. În ultimul an, am călătorit atât de mult, la un moment dat și corpul, și mintea, și tot, cedaseră! Casa mea e acolo unde este sufletul meu!”, ne-a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur a venit la evenimentul Andreei Raicu, dar când să dea interviurile de rigoare nu prea o mai ajuta vocea deloc. Vedeta ne-a mărturisit că se luptă cu o răgușeală de câteva zile, iar dimineața când s-a trezit a constatat că a rămas fără glas.

A fost o combinație, mâncasem o înghețată, ăsta a fost motivul inițial. Eu obișnuiesc să stau departe de tot ce e rece, tocmai ca să îmi păstrez vocea. De la înghețată răgușisem, după care am forțat vocea și s-a dus. Azi când m-am trezit, nu aveam voce absolut deloc!”, ne-a spus Iulia, cu un firicel de glas.

Cum își drege vocea Iulia Vântur?: „Beau cocktail de ouă crude!”

Ca o bună cântăreață ce este, Iulia a descoperit și câteva remedii menite să-i readucă vocea în parametrii normali.

Îmi aduc aminte de tot ce spunea bunica, mama, de tot felul de terapii. Am încercat remedii din astea naturiste. Beau un cocktail de ouă crude, dar dimineață nu aveam ouă. Nu am avut să-mi fac acest shot care-i foarte bun.

Am încercat și funcționează foarte bine. Mai era un remediu, pentru tuse. Luam o ridiche neagră, o scobeam, puneam zahăr, beam siropul și imediat îmi trecea!”, a mai dezvăluit celebra Iulia Vântur.

Iulia Vântur (41 de ani) s-a stabilit în India din 2012. După ce a cucerit Bollywood-ul, frumoasa româncă a avut parte de un succes răsunător și peste Ocean, în America. Iulia avut concerte cu sala plină, până acum, în orașe precum Houston, New Jersy și Washington, Los Angeles, New York și Orlando.

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu vestitul actor de la Bollywood, Salman Khan. Pentru el, Iulia a renuțat la România și s-a mutat de tot în India.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net