Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! „Salman Khan", număr de roast la adresa Iuliei Vântur

Iulia Vântur va face parte din juriul Iumor, în ediția de vineri, 16 septembrie 2022. Telespectatorii vor avea parte de o surpriză pe cinste pentru că iubitul fostei prezentatoare va urca pe scenă pentru a face un roast la adresa partenerei sale de viață.

Nu vă entuziasmați prea mult, căci nu este vorba despre Salman în care și oase, ci despre un comediant care îi seamănă leit starului de la Bollywood. 

image
Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de ani buni

„După cum știți cu toții, toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc și eu! Iulia, Iulia, știu că tu ești… te recunosc după pozele în care ești cu mine!”, este doar o parte din numărul de roast pe care îl va rosti cel care s-a deghizat în iubitul Iuliei Vântur.  

La vederea sosiei lui Salman Khan, Iulia a rămas mută de uimire și nu și-a putut crede ochilor. Pentru o clipă s-a gândit că iubitul de la Bollywood a dorit să-i facă o surpriză și a zburat, fără să o anunțe, în România! 

„Îți dai seama că așa… îți trece prin minte: «Dar dacă….?». Și, da, pentru o secundă, m-am gândit că poate-poate, cine știe, chiar i-a venit în minte să vină!”, a spus Iulia, vizibil surprinsă.

Deși Iulia și Salman Khan formează un cuplu de ani buni, fosta prezentatoare nu are planuri de nuntă și nici nu așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. 

Citește și: Iulia Vântur, în cea mai provocatoare rochie la Iumor 

Pentru ediția de vineri, 16 septembrie, Iulia Vântur a ales o rochie superbă, care i-a scos în evidență silueta de sirenă.

Cu un decolteu adânc și cu o despicătură amplă pe unul dintre picioare, rochia Iuliei Vântur a îmbinat perfect eleganța cu o notă provocatoare, iar rezultatul a fost unul cât se poate de spectaculos, de ce să nu recunoaștem! 

Iulia Vântur, doar cuvinte de laudă la adresa iubitului 

Iulia este acum un nume cunoscut la Bollywood, iar acest lucru l-a obținut și pentru că Salman Khan a sprijinit-o necondiționat. Fosta prezentatoare a dezvăluit și motivul pentru care Salman Khan este atât de apreciat în întreaga lume. 

Vezi și: Toată India a vuit! Gestul controversat al lui Salman Khan față de Iulia Vântur

«Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune „bhai adică „frate (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu „după vorbă, după port, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali.», a declarat Iulia Vântur. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
2 3 banel nicolita poza mare 2 jpeg
Qatar
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu