Iulia Vântur, mărturisiri despre părinții lui Salman Khan. Sfatul de viață primit de blondină de la actorul indian

Ultima actualizare:

Iulia Vântur (42 de ani) și-a construit o carieră de succes la Bollywood, la scurt timp după ce l-a întâlnit pe iubitul ei, renumitul actor, Salman Khan. Cum a îndrumat-o celebrul Salman Khan în industria divertismentului și ce părere are Iulia Vântur despre părinții partenerului ei, a dezvăluit chiar ea într-un interviu recent.

Iulia Vântur, mărturisiri despre părinții lui Salman Khan
Iulia Vântur, mărturisiri despre părinții lui Salman Khan

Iulia Vântur a reputat un succes enorm în industria divertismentului din India, iar publicul a iubit-o din prima, mai ales că a evoluat lângă nimeni altul decât popularul actor Salman Khan, alături de care trăiește o idilă pasională și foarte mediatizată. 

Nu rata: E oficial! Iulia Vântur a bătut palma cu un mare trust din țară! În ce show TV o vor vedea românii

Iulia Vântur a mărturisit admirația pe care i-o poartă lui Salman Khan și consideră că este un om talentat care, totuși a păstrat o anumită simplitate în felul său de a fi, iar acest aspect îl face să fie foarte iubit de oameni. Iulia și-a manifestat și respectul pe care îl poartă părinților iubitului ei, Salman Khan, oameni despre care românca consideră că au contribuit major la buna lui creștere și l-au ajutat să devină un om deosebit. 

Află și: Toată India a vuit! Gestul controversat al lui Salman Khan față de Iulia Vântur

«Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune „bhai adică „frate (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu „după vorbă, după port, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali.», a dezvăluit Iulia Vântur pentru Viva. 

Ce învățătură a primit Iulia Vântur de la Salman Khan

Iulia a avut foarte multe de învățat de la Salman Khan și în ceea ce privește tainele meseriei și se pare că artistul i-a oferit câteva sfaturi de neprețuit pentru a-și construi o carieră de succes în cetatea filmului de la Bollywood. 

Interesant și: Iulia Vântur, despre nunta și copii cu Salman Khan! Nu se vede îmbrăcând rochia de mireasă!

Iulia a dezvăluit recent că partenerul ei i-a dezvăluit câteva secrete din spatele unei cariere longegive. 

«Nu renunța la tine! Muncește în fiecare zi și devii mai bun! Și… împărtășește ce ai cu cei din jur, nimic nu îți aparține!». 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png