Iulia Vântur, sfat de aur pentru femeile din România: „Asta înseamnă succes”

Ultima actualizare:

Iulia Vântur a dezvăluit ce atribute și realizări trebuie să aibă o femeie pentru a fi considerată o persoană de succes. Cu grația și elegența cu care ne-a obișnuit, vedeta a vorbit deshis despre un subiect foarte popular în aceste vremuri confuze.

Iulia Vânturi: „Acum nu sunt în cea mai bună perioadă”

Ce înseamnă să fii femeie de succes?
Ce înseamnă să fii femeie de succes?

În vârstă de 42 de ani, iubita lui Salman Khan nu prea are motive să se plângă. Fosta prezentatoare de la Pro TV joacă în filme, cântă cu mari artiști din India și, mai presus de orice, strălucește. 

Dar până și viața Iuliei Vântur nu este mereu roz. După o perioadă foarte aglomerată, vedeta s-a întors în țară. Aceasta a dezvăluit că simte că nu este chiar în cea mai bună formă fizică.

„Acum nu sunt în cea mai bună perioadă. A fost, așa, o perioadă în care am simțit că interiorul meu are nevoie de mai mult din mine.

Și exteriorul…nu-l neglijăm. Evident, fac mișcare, dar că, sincer, fiind în România, m-am înfruptat din toate. Și mi-a fost bine, doar că trebuie să muncesc mai mult la sală pentru asta”, a dezvăluit artista pentru Antena Stars.

Totodată, Iulia Vântur a precizat că nu este o „fashonistă”. Are grijă cum se afișează în public, dar nu este pasionată de acest subiect. Pasionată sau nu, vedeta a avut mereu apariții de nota 10, iar ținutele sale au fost mereu impecabile.

„Eu nu sunt o fashionistă. Eu am avut alte pasiuni. Dar e foarte clar că trebuie să avem grijă la aspectul nostru exterior. Fashion-ul și muzica sunt în același tren, merg mână în mână”, a spus Iulia Vântur

Ce înseamnă să fii o femeie de succes în opinia Iuliei Vântur

 În aceeași apariție TV, Iulia Vântur a creat tiparul femeii de succes. Bineînețeles, analiza este una personală, dar credem că opinia vedetei cântărește enorm, ținând cont de realizările pe care le-a atins până acum.

„Cred că o femeie de succes este acea femeie care reușește să facă ceea ce simte, în primul rând, ceea ce gândește și să ajungă să fie în balanță cu asta. Asta înseamnă succes”, a concluzionat Iulia Vântur.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg
banner dan negru png