Iulia Pârlea și Iulia Vântur s-au iubit cu doi frați: „Am fost cumnate. Am trecut împreună prin multe”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fermecătoarea Iulia Pârlea (37 de ani) e de câteva luni prezentatoare pentru "Vremea" la, Pro TV, însă are experiență în televiziune și și-ar dori și alt gen de emisiune. Click! a stat de vorbă cu prezentatoarea meteo despre cariera ei, dar și despre prietenia ei cu Iulia Vântur, pe care a cunoscut-o pe vremea când amândouă erau tinere și dornice de aventură. Așa au ajuns să aibă relații de iubire cu doi frați, fiind „cumnate”, o perioadă, după cum mărturisește.

image

Click: Cum sunt vremurile pentru tine?

Iulia Pârlea: Vremurile sunt bune pentru mine și sunt recunoscătoare Universului pentru tot ce trăiesc! În ultimele 6 luni, de când fac parte din echipa Știrilor PRO TV, am cunoscut oameni extraordinari și am învățat multe.

Citește și: Iulia Pârlea l-a desfiinţat pe Alex Piţurcă: „Are prea multe vicii!”

Știu că nu te-ai născut în București, dar stai aici. Cum te-ai acomodat, la început, cu orașul?

Iulia Pârlea: Așa este, eu m-am născut în Constanța și primii 19 ani din viață i-am petrecut acolo, aproape de mare. Cu Bucureștiul m-am „împrietenit” repede… Poate și pentru că verișoara mea, alături de care am crescut și care este mai mare decât mine cu 12 ani, locuia deja aici. Mi-a fost ușor să mă acomodez, ea mi-a fost alături și nu m-am simțit singură. Știam că dacă am nevoie de ceva, am la cine să apelez… Și asta mi-a dat un confort. Plus că mama mă suna de cel puțin 3-4 ori pe zi.

Ce nu îți place aici, în Capitală?

Iulia Pârlea: Nu o să spun ce nu-mi place, dar o să spun ce mi-aș dori să văd: parcuri mai curate, trafic mai lejer - sunt pretențioasă, știu.

Care este anotimpul tău preferat și unde îți place să-ți petreci vacanțele?

Iulia Pârlea: Chiar nu am un anotimp preferat… toate anotimpurile au frumusețea lor. Vacanțele, clar, îmi place să le petrec undeva la mare, să mă bronzez, să fac poze la apus, dar nu-mi displace nici ideea de a petrece câteva zile la munte.

Ce ar trebui să știe telespectatorii despre Iulia?

Iulia Pârlea: Telespectatorii ar trebui să știe că Iulia este un om, ca și ei. Iulia are zile în care este happy și se simte bine, dar și zile în care nu are chef de nimic. Iulia, chiar dacă apare la televizor, e aceeași și se bucură de lucrurile simple. Și simt nevoia să spun asta: cred cu tărie că educația primită e foarte importantă în orice meserie, cu atât mai mult într-una în care zilnic te privesc milioane de oameni. Dacă nu ai o bază solidă, cei 7 ani de acasă, celebritatea poate să fie periculoasă, să te pierzi ușor…

Luna aceasta a fost și ziua ta – La mulți ani! Cum ai petrecut?

Iulia Pârlea: Mulțumesc mult! Da, ziua mea a fost pe 8 octombrie. Pentru că a picat sâmbătă și era weekendul meu liber, am mers la Istanbul. Acolo m-am întâlnit cu prietena mea, Iulia, care m-a așteptat cu tort, flori, baloane. Eu nu mai fusesem niciodată în Istanbul, deci pot să spun că #37 a început frumos, cu multe surprize plăcute, amintiri - cu astea rămânem până la urmă.

Știm că esti prietenă cu Iulia Vântur. Cum v-ați cunoscut?

Eu și Iulia ne-am cunoscut acum 14-15 ani. Știe toată lumea, cred, că am fost „cumnate”, la început. Iubiții noștri de atunci sunt frați. Cu timpul, am devenit prietene. Relațiile s-au terminat, dar prietenia noastră, nu. În toți anii aceștia am trecut împreună prin multe, ne-am văzut una pe cealaltă cum am evoluat, ne-am susținut în momentele grele și ne-am bucurat împreună în momentele bune.

Ți-ar plăcea să prezinți și o emisiune de divertisment?

Cu siguranță mi-ar plăcea. Am mai făcut asta, segmentul de divertisment nu mi-e străin. Sunt o norocoasă, asta e clar! Am făcut știri, divertisment, radio. Acum sunt la Vremea PRO TV și mă bucur de momentul ăsta, îl trăiesc din plin. Ce o să fie pe viitor, nu știu și nici nu vreau să stric prezentul cu gânduri și planuri. Las totul să vină natural.

Ai avut vacanță anul acesta? Unde?

Da, am avut în vară. Chiar două! Ambele au fost în Grecia. Prin iunie am fost în sudul Atenei, în Vouliagmeni, la plajă și în august am fost prin insule.

Ți-ai făcut planuri pentru Crăciun și Revelion

Pffff, Doamne, cât de repede a trecut anul… nu mi-am făcut planuri încă. Oricum, mie îmi place să stau acasă de Crăciun. Poate de Revelion o să fac ceva, dar nu am nimic planificat deocamdată.

Ești îndrăgostită, vei petrece finalul de an cu jumătatea ta?

Nu sunt într-o relație, dar nu știu ce se va întâmpla până la sfârșitul anului. Ideea e că nu vreau o jumătate, asta e sigur! Vreau un întreg. În ultimii ani, am preferat să stau singura pentru că am vrut să devin eu un om „întreg”, din toate punctele de vedere, tocmai pentru a nu mai atrage „jumătăți”.

Cine e Iulia Pârlea?

Iulia Pârlea prezintă rubrica Vremea de la ProTV din luna martie. Vedeta are o experiență vastă de 14 ani în televiziune și 6 ani în radio. Cariera în lumea televiziunii a început pe vremea când era model. Agenția pentru care lucra a trimis-o la un casting, iar respectivă televiziune avea nevoie de un prezentator pentru rubrica meteo. Frumoasă șatenă a luat lecții de dicție de la Ileana Cârstea și a început să prezinte știri din sport. A prezentat știrile din sport la Digi24 și Telekom Sport. În ultimii ani frumoasă prezentatoare a lucrat la Smart FM și Aleph News.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net