Iulia Pârlea rupe Instagram-ul cu pozele în bikini! Ce imagini hot are noua divă de la Pro TV!

Pe micile ecrane se prezintă elegantă, neputându-și permite să îmbrace ținute „indecente”, însă pe Instagram e liberă să fie cât se poate de provocatoare! Iulia Pârlea s-a mutat de curând la Pro TV, dar prezentatoarea „strălucește” și pe rețelele de socializare.

image
Iulia Pârlea

Cei de acasă o știu deja în postura de prezentatoare la Aleph News, însă pentru Iulia Pârlea începutul de primăvară a venit și cu o schimbare pe plan profesional.

Iulia Pârlea, noua vedetă de la Pro TV, provocatoare pe Instagram

Aceasta a făcut de curând mutarea la Pro TV, însă am putea spune cu lejeritate că adevărații ei admiratori sunt pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta TV apare într-o ipostază diferită față de cea cu care i-a obișnuit pe telespectatori.

Iulia Pârlea a devenit de curând prezentatoarea rubricii Vremea, de la Pro TV, iar dacă e să judecăm după postările ei de pe rețelele de socializare, aceasta e cu siguranță o iubitoare a zilelor însorite.

În timpul unei vacanțe în Grecia, Iulia a pozat într-un costum de baie roșu, admiratorii săi putând să o observe pe aceasta și altfel decât o făceau pe micile ecrane. Cu pielea bronzată și costumul de baie decoltat, prezentatoarea TV nu mai părea acea figură „serioasă” de la pupitrul știrilor. Mai mult decât atât, Iulia Pârlea a dus și mai departe „ședința foto” și s-a pozat și din spate, dorind să le arate urmăritorilor ei că are cu ce se mândri și la acest capitol.

Iulia Pârlea a devenit cunoscută și în urma relației sale cu fotbalistul Gabriel Torje, din 2012 până în 2014. De asemenea, la capitolul bărbați cunoscuți, Iulia i-a „bifat” și pe Ciprian Marica și Alex Pițurcă Jr. Pe Iulia o recomandă însă experiența sa în televiziune, care nu e de ieri pe azi. Aceasta activează de 14 ani în televiziune și de 6 ani în radio, venind acum în completarea echipei de la Pro TV.

Cum a fost primită Iulia Pârlea în echipa Pro TV. Cum a reacționat Busu

Iulia Pârlea s-a declarat emoționată de marea schimbare, însă a explicat că a fost primită călduros, cu multe sfaturi și încurajări. Iulia a avut în special cuvinte de laudă la adresa lui Busu - Florin Busuioc - devenit deja o emblemă a rubricii Vremea de la Pro TV, pe care a dezvăluit chiar că a încercat să îl imite din punct de vedere profesional. 

Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO. (..)

Cât de simpatic este Busu și cât de mult m-a ajutat. Am început să îl imit cândva dar mi-am dat seama că nu puteam.”, a dezvăluit recent Iulia Pârlea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Marinela Ardelean a primit titlul de "Cel mai bun somelier" (2014) FOTO: Arhiva personală
Protest AUR in Capitală Captură Facebook JPG
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png