Ploaie cu vedete la Acasă și Pro TV! Apariții surpriză: Augustin Viziru și Carmen Tănase în noile seriale

Ultima actualizare:

Schimbări mari în trustul Pro, pentru că o dată cu întoarcerea postului Acasă vor reveni și serialele telenovele cu actori consacrați și iubiți. Și nu numai că Acasă, dar se vor întoarce și vedetele noastre preferate.

image

După o perioadă lungă de timp, postul Acasă, care s-a transformat în Pro 2, își va relua titulatura în curând. Pe canalul tv au fost difuzate cele mai urmărite producții tv, precum "Lacrimi de iubire", "Iubire că în filme", "Inima de țigan", "Regina" sau "Pariu cu viață". După aceea, lucrurile au stagnat, s-a renunțat la genul acesta de seriale, însă românii au început să prindă iar gustul telenovelelor, astfel că Vlad, dar și alte producții cu povești de dragoste au făcut audiențe record.

Citește și: Pro TV face schimbări majore. Ce se întâmplă cu Acasă TV

Așadar, pe Acasă TV îl vom vedea, în curând, pe Augustin Viziru într-o nouă producție interesantă, iar actorul a spus clar că "nu cred că o să mă mai vedeți prea curând în reality show-uri. O să înceapă un proiect destul de mare și o să vă săturați de mine, pe micile ecrane", a spus vedeta TV, care a jucat ultima oară în "Vlad", însă cu multe alte producții de succes.

Mai e și Carmen Tănase, alias Flacrica din "Inima de țigan" și "Regina", va juca cu Victoria Răileanu din "Vlad" sau "Daria, iubirea mea". Și foștii tată și fiica din "Vlad", Dan Condurache și Olimpia Melinte, vor juca într-o nouă producție în rolurile de socru și noră. În plus, Anghel Damian pregătește cu Lia Bugnar un scenariu pentru un serial nou care probabil va fi difuzat tot pe canelele Pro TV și Acasă. Iar surprizele nu se vor opri aici.

În curând, PRO 2 redevine Acasă

Importante modificări de conținut vor fi făcute pentru ambele canale, în funcție de profilul audienței acestora. Acasă le va aduce telespectatorilor emisiuni originale, produse special create pentru acest post, dar și o serie de seriale internaționale și filme romantice. Telespectatorii Pro Arena se vor putea bucură de evenimente sportive și emisiuni de specialitate, filme de acțiune și documentare de interes pentru bărbați, dar și diverse reality-show-uri.

„Din moment ce PRO TV este liderul incontestabil în rândul celor mai mari canale TV din România, este acum momentul să dezvoltăm canalele secundare. Viziunea noastră este clară: PRO TV e un post TV generalist, care targetează o audiență vastă, prin urmare ne dorim să dezvoltăm canale secundare puternice care pot targeta anumite profile – unul pentru femei (Acasă) și unul pentru bărbați (Pro Arena). Nu doar că aducem înapoi brand-ul Acasă, ci îl și reinventăm și îl aducem în prezent. Pro Arena nu este un canal de sport sau unul pentru seriale, este toate acestea și ceva în plus – este un post TV care combină toate tipurile de conținut de interes pentru audiența masculină din România”, declară Antonii Mangov, Programming Director.

Bineînțeles, o astfel de schimbare nu ar putea veni fără o serie de modificări vizuale, iar Acasă și Pro Arena vor îmbrăca haine noi și se vor schimba și din punct de vedere grafic.

„Acasă a fost foarte aproape de publicul român și ne-am dorit că odată cu revenirea la numele inițial să păstrăm o parte din identitatea grafică a vechiului post. În ceea ce privește nouă față a canalului Pro X, când am pus pe hârtie primele idei ne-am gândit la un loc imens, virtual, unde tot publicul masculin se poate strânge și unde poate lua parte la spectacole sportive, concerte, show-uri de acțiune și comedie – toate în același loc că într-o mare, mare Arena. Grafic o să vedem schimbări destul de importante.”, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
image
actualitate.net
image
actualitate.net