Maria Dragomiroiu, agresată și târâtă de păr în plină stradă! „Mi-a dat un pumn în cap, în lift!”

Ultima actualizare:

Viața Mariei Dragomiroiu a fost un șir de drame, până să-l întâlnească pe actualul ei soț, impresarul Bebe Mihu. Artista a fost bătută și târâtă de păr, pe stradă, de primul ei soț, pe care l-a prins chiar în timp ce-și făcea de cap cu amanta, o bună prietenă de familie.

Maria Dragomiroiu, agresată de primul soț Sursa: Facebook
Maria Dragomiroiu, agresată de primul soț Sursa: Facebook

Maria Dragmiroiu a povestit cu lacrimi în ochi, în emisiunea „La Măruță”, drama vieții ei. La 20 de ani, artista avea să se îndrăgostească nebunește de Ion, pe care l-a cunoscut în troleul 84. Cei doi s-au căsătorit la 6 luni după ce se născuse primul lor copil, deși părinții nu erau de acord. Nașii celor doi au fost regretata Ileana Sărăroiu și Mircea Câmpeanu.

Cei doi au avut împreună doi copii, Ileana și Mircea, însă căsnicia lor a început să scârțâie atunci când Maria Dragomiroiu a devenit celebră.

Cred că din cauza soacrei a fost așa. Se ducea pe la morminte să ne despărțim. Au apărut probleme în căsnicie atunci când am vrut să evoluez, să fac ceva. Eu cel mai mult am visat în viață să am acoperișul meu deasupra capului. Eu am fost motorul familiei.

Lui îi plăcea să stea la tv, să se uite la video. Îl deranja pe el că eu plecam la spectacole. Luam trenul și plecam, eram deja o mică vedetă. Atunci a început ruptura noastră. L-am angajat la un servici bun și acolo a întâlnit- o pe această doamnă, cu doi copii mari, ca și noi. Am devenit prieteni de familie”, o povestit Maria Dragomiroiu, la Pro TV.

Bărbatul și-a găsit o amantă, o prietenă bună de familie, cu care își făcea de cap chiar în garsoniera soacrei solistei de muzică populară.

A vrut Dumnezeu să aflu! Eram acasă și eu l-am sunat și n-a răspuns. Am sunat-o și pe soacră-mea și nu mi-a răspuns nici ea. Mi-a venit acest gând că Ion e cu o femeie la soacră- mea, în garsonieră.

<Du-o acasă și omoar-o!>

Am luat un taxi. Când am ajuns la lift, tocmai se închidea. Am dat să intru și în cabină era soacră-mea. Ea a zis:< Du-te la tine acasă!>. A intrat în panică. Mi-am dat seama că ea știe ceva. I-am zis că Ion e sus cu o femeie în casă, în timp ce liftul urca. Ea a început să vorbească tare ca s-o audă ei. Nu a intrat în casă că ei erau acolo. Eu am stat în scara blocului două ore și m-a invitat un vecin în casă la el .

A ieșit el și a început să țipe la vecin că ce caută nevastă-mea la tine în casă! El și soacră-mea m-au aruncat în lift. Mi-a dat un pumn în cap. Liftul s-a oprit între etaje! Soacră-mea a zis: <Du-o acasă și omoar-o!> M-a apucat de păr și m-a dus așa...eu plângeam. Nu mi-a dat drumul până nu a plecat cu tot părul. Nu mai aveam nici un fir de păr de unde m-a apucat!”, a povestit solista calvarul trăit.

Bărbatul a fost cel care a și cerut divorțul până la urmă.

Nu le-a dat copiilor nici un telefon de ziua lor, nici când s-au căsătorit sau au avut copii. Întâmplător, am aflat de la cineva din Canada că a murit. În 1988, mi-a cerut niște bani că o să spună tot” , a adăugat solista.

„Bebe mi-a înfiat copiii!”

Maria Dragomiroiu și-a cunoscut al doilea soț, pe impresarul Bebe Mihu, pe vremea când acesta era directorul Casei de Cultură din Gorj. După 4 ani de relație, artista și impresarul din Gorj au decis să se căsătorească. S-au cununat civil în 1991, iar în 1999 au făcut și cununia religioasă. Solista a fost cea care a făcut primul pas și l-a cerut pe impresar în căsătorie.

Bebe mi-a zis că el nu vrea copii! Și el a avut un copil din prima căsnicie, care a făcut infarct la 26 de ani. Era mai gras. El i-a înfiat pe Ileana și pe Mircea. Sunt singurii lui copii. El e jumătatea mea de inimă!”, a mai spus solista.

Maria Dragomiroiu are doi copii din prima căsnicie, Ileana și Mircea. La 66 ani, artista este și bunică.

Urmăriți știrile Click! pe Google News , Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net