Maria Dragomiroiu, singură de Dragobete. Ce declară artista despre soțul ei

Ultima actualizare:

Maria Dragomiroiu și soțul acesteia, Bebe Mihu, sunt împreună de 31 de ani și petrec aproape tot timpul împreună. De data aceasta, însă, vedeta și Bebe Mihu vor fi separați în ziua în care se celebrează iubirea la români. Soțul vedetei nu mai poate fi alături de cântăreață, așa cum făcea în fiecare an.

maria dragomiroiu si sotul sau bebe mihu jpeg

Maria Dragomiroiu iubeste Dragobetele

Maria Dragomiroiu se declară fan a Dragobetelor și spune că sărbătorește de fiecare dată, ca atunci când era tânără.

Mie-mi place sărbătoarea de Dragobete și o marchez în fiecare an. O petrec la vârsta mea așa cum o făceam și când eram mai tânără’’, declara artista.

De asemenea, cântăreața a adăugat că preferă tradițiile și sărbătorile românești, nu pe cele împrumutate.

‘’Mie-mi plac tradițiile noastre! Am ales mereu Dragobetele drept «Zi a iubirii», în dauna Zilei Îndrăgostiților, din 14 februarie’’, a completat cântăreața pentru impact.ro.

Vedeta va petrece singură de Dragobete

Maria Dragomiroiu, anul acesta, nu va fi împreună cu sotul ei, ca de fiecare data. Motivul este plecarea acestuia în turneu, în Statele Unite. Cântăreața este, însă, mulțumită că va fi alături de Bebe Mihu chiar de Ziua femeii.

‘’Însă, anul acesta, voi petrece ziua fără Bebe al meu. Îmi va lipsi! E încă în turneu în Statele Unite și se întoarce abia în prima săptămână a lui martie.. Mi-a promis însă că se va revanșa de Ziua Femeii, pe 8 martie”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru impact.ro.

Secretul relației îndelungate

Solista a mărturisit în cadrul unei emisiuni că are mare încredere în cel de lângă ea și nu s-a amestecat niciodată în treburile lui. Cei doi au știut să separe perfect viața de familie de muncă, astfel că iubirea lor este la fel de puternică ca in ziua în care s-au cunoscut.

Când am plecat pentru prima oară din țară, după comunism, am fost la Los Angeles, unde am slăbit și eu cum am vrut. Am venit cu 62 de kilograme de dorul lui și al copiilor. Dragostea și dorul sunt cele mai bune medicamente. Cred că așa a fost destinul nostru să ne aducă împreună când aveam nevoie și eu și el. L-am ținut în probă patru ani. Eu am cumpărat verighetele pentru că era războiul din Golf și mă temeam că nu mai ajung acas’’, a declarat aceasta, conform Fanatik.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net