Scandal murdar între Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. Au apărut imaginile cu Saveta dansând în lenjerie sexy, la bară, cu un gigolo!

19 martie 2021
image
La vederea filmulețului Saveta Bogdan a luat foc și a declarat că o va acționa ea în judecată pe Elena MerișoreanuFoto: captură Antena1

După ce Elena Merișoreanu a adus acuzații grave la adresa Savetei Bogdan, au apărut în spațiul public și imaginile cu vestita interpretă de muzică populară dansând la bară. Este vorba de niște filmări mai vechi cu artista Saveta Bogdan în ipostaze compromițătoare, care acum, în toiul scandalului, au ieșit la iveală. Filmările cu pricina au fost difuzate în urmă cu 7 ani, în cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1.

Atunci, Saveta și Bianca, fiica unui fost ambasador român, care era escortă, au făcut schimb de vieți pentru o zi.Bianca a intrat imediat în rolul artistei, în timp ce Savetei Bogdan i-a fost dificil să se acomodeze cu personajul, fiind îmbrăcată în lenjerie sexy, roșie și mulată. Cântăreața a refuzat, pe rând, câte un client venit la ușă, a învățat să danseze la bară și a luat lecții de la un gigolo. Cireașa de pe tort a fost momentul în care tânărul a început să o pipăie pe artistă pe sâni.Imediat după scandalul iscat între Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan a urmat un schimb de replici dure la telefon între cele două pe marginea filmulețului controversat.“ Te-am pus eu să faci așa, toată lumea a râs de tine. Și erai dezbrăcată toată! Hai, bă, că îi zici lui ăla: pune mâna pe mine!”, a apostrofat-o Merișor, pe Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan:”Ne întâlnim la tribunal! Mi-a stricat imaginea”

image
Imagini din filmulețul cu dansul la bară al Savetei BogdanFoto: captură Antena1

La vederea filmulețului Saveta Bogdan a luat foc și a declarat că o va acționa și ea în judecată pe Elena Merișoreanu pentru că i-a afectat imaginea publică. “Ea m-a atacat prima! A fost un film, un joc de culise. Eu nu am dansat la bară! Ea are ură personală pe mine. După 13 ani a răbufnit! Am avut două căsătorii, nu au mers. Ce i-am făcut eu ei? Dacă mă dă în judecată , o dau și eu pentru imaginea mea. Eu am auzit de la Maria Dragomiroiu că ea e divorțată și am spus adevărul. Și eu am contactat avocat că mi-a stricat imaginea! Ne întâlnim la tribunal! Regret că ne-am făcut de râs în fața lumii”, a spus Saveta Bogdan la Xtra Night Show. Elena Merișoreanu a spus că nu mai e cale de împăcare, după ce Saveta Bogdan a declarat că ea și soțul ei sunt divorțați de 20 de ani.“ Eu nu mă pot considera colegă cu Saveta Bogdan. Maria Dragomiroiu a început tot scandalul. Nu sunt invidioasă pe această femeie, ea este săraca e vai de capul ei. Dar să-mi spună ea mie că știe ea cu cine am făcut eu fetele? Pai eu am acționat-o în judecată imediat”, a declarat Elena Merișoreanu, la Xtra Night Show.

image
Foto: captură Antena1
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg