Maria Dragomiroiu, în doliu. Ultimele cuvinte au dărâmat-o pe artistă

Ultima actualizare:

E doliu în familia Mariei Dragomiroiu. Tatăl cunoscutului impresar Bebe Mihu, Răducu Florin Mihu, a încetat luni, 14 martie, din viață! Anunțul trist a fost făcut chiar de nora sa, artista de muzică populară, Maria Dragomiroiu, pe pagina sa de Facebook.

Socrul Mariei Dragomiroiu, Florin Radu Mihu,  a încetat din viață Sursa: Facebook
Socrul Mariei Dragomiroiu, Florin Radu Mihu, a încetat din viață Sursa: Facebook

Maria Dragomiroiu și soțul său, impresarul din Gorj, Bebe Mihu, sunt în doliu. Tătăl impresarului, Răducu Florin Mihu, a trecut în neființă, luni seară. Artista a publicat, târziu în noapte, un mesaj trist pe contul personal de socializare.

Maria Dragomiroiu a povestit, cu acest prilej, despre ultima vizită pe care i-a făcut-o socrului său, care și-a prevestit moartea.

Și-a prevestit moartea!

A plecat dintre noi Răducu nostru, Dumnezeu să-l odihnească în pace. De la mine și-a luat rămas acum câteva zile, când am fost cu Bebe și Mircea să-l vedem. M-au emoționat mult cuvintele lui de rămas bun, dar nu am crezut că vorbește serios.

Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu ( așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez <Odihnă veșnică!> O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești. Drum liniștit, îți urează nora ta Maria!”,a  scris solista, pe Facebook.

Maria Dragomiroiu și-a cunoscut al doilea soț, pe impresarul gorjean Bebe Mihu, pe vremea când acesta era directorul Casei de Cultură.

După 4 ani de relație, artista și impresarul din Gorj au decis să se căsătorească. S-au cununat civil în 1991, iar în 1999 au făcut și cununia religioasă.

Maria Dragomiroiu a fost cea care a făcut primul pas și și-a cerut iubitul în căsătorie.

"La mine iubirea pentru Bebe a venit treptat, dar a devenit unică şi indestructibilă. Ne-am căsătorit după patru ani de relaţie. În 1991 am făcut cununia civilă, apoi în 1998, nunta.

Copiii ne-au pus să ne cununăm şi religios pentru că, dacă nu suntem cununaţi în biserică şi ne moare cineva drag, atunci pomana nu este primită în faţa lui Dumnezeu. Bebe mi-a spus că nu mai vrea copii, că Ileana şi Mircea sunt şi copiii lui”, a dezvăluit artista, într-o carte autobiografică, lansată în 2015.

Maria Dragomiroiu trăiește o poveste de iubire de aproximativ 36 de ani cu actualui ei soț, impresarul Bebe Mihu. Artista este la a doua căsătorie. Primul mariaj, din care a rămas cu doi copii, s-a sfârșit dureros, căci artista a fost părăsită de fostul soț pentru o altă femeie.

Fostul meu soţ a fost cel care a făcut primul pas, îndrăgostindu-se de altă femeie. Asta e viaţa! L-am înţeles. Eu nu aş fi făcut asta, fiind crescută la ţară. Mi-ar fi fost ruşine, de gura lumii.

Din acel moment, parcă m-a luminat Dumnezeu şi am început să lupt. Eu cu cei doi copii au pornit în viaţă. Nouă ne-a fost foarte bine atunci când eram foarte săraci, când nu aveam bani de o pâine”, a mai povestit artista, în cartea sa autobigrafică.

Maria Dragomiroiu are doi copii, Ileana și Mircea. Aceștia, la rândul lor, sunt părinți. La 66 ani, artista este și bunică. Are trei nepoate și un nepot din partea celor doi copii ai săi.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net