Răspunsul fabulos al Mariei Dragomiroiu pentru Cătălin Botezatu, după ce a spus că e sexy în costum de baie

Maria Dragomiroiu a făcut furori recent după ce a distribuit mai multe fotografii din vacanța petrecută în Miami. Artista a distribuit imagini în care poartă un costum de baie, iar admiratorii au complimentat-o pentru forma fizică pe care o are la 66 de ani. Și Cătălin Botezatu i-a adresat laude, iar Maria Dragomiroiu a reacționat după ce a citit comentariul acestuia. 

image

Maria Dragomiroiu se află într-o vacanță departe de România, la finul Gheorghe Gheorghiu, în Statele Unite ale Americii. Solista de muzică populară s-a fotografiat la plajă, în costum de baie, iar comentariile pozitive nu au întârziat să apară.

La 66 de ani, Maria Dragomiroiu arată impecabil, iar creatorul de modă Cătălin Botezatu o consideră un exemplu pentru tânăra generație. Comenatriile apreciative pe care le-a primit din partea lui Cătălin Botezatu au ajuns și la urechile Mariei, iar solista i-a transmis un mesaj de mulțumire. 

Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere. Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…) Nu îl cunosc personal. Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni. Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri.”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz. 

Cătălin Botezatu, impresionat de fotografiile Mariei Dragomiroiu

Zilele trecute, Cătălin Botezatu a lăudat forma de excepție în care se află Maria Dragomiroiu și a menționat că fotografiile acesteia în costum de baie sunt demne de paginile unei reviste. Creatorul de modă a comparat-o pe Maria cu Ileana Cosânzeana din povești și a subliniat faptul că frumusețea ei este una naturală. 

Imaginile distribuite de Maria Dragomiroiu au primit însă și comentarii răutăcioase din partea unor internauți. Solista a decis să nu ia în seamă mesajele răutăcioase și să se bucure, în schimb, de sutele de mesaje apreciative. 

Celor care m-au dojenit puțin datorită vârstei mele, eu spun că nu a fost ceva deplasat, ci doar un costum de baie pentru plajă. Așa am vrut să mă bucur de această zi. (…) Îmi pare rău pentru ei și dacă nu le place pagina mea de Facebook, să nu se uite, să nu își dea cu părerea, să nu judece", a transmis Maria Dragomiroiu. 

Maria Dragomiroiu, vacanță de vis în Miami

Vacanța Mariei Dragomiroiu în Statele Unite ale Americii a fost una în care solista s-a odihnit activ. Ea a îmbinat utilul cu plăcutul. A susținut concerte pentru românii din America care îi admiră munca, iar atunci când nu a cântat, a profitat de vremea bună și de razele soarelui. De când a devenit nașa lui Gheorghe Gheorghiu, artista vizitează des Statele Unite ale Americii pentru a-și vedea finul proaspăt căsătorit, la finalul anului trecut. 

Celebrul folkist, în vârstă de 67 de ani, s-a însurat pe 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA. Nunta s-a desfășurat la Mikelle Palazzo Ballroom, un local din New York, iar Maria Dragmiroiu a fost emoționată până la lacrimi de întreaga ceremonie și pentru faptul că a putut fi părtașă la un moment atât de important din viața prietenului său.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net