Răspunsul fabulos al Mariei Dragomiroiu pentru Cătălin Botezatu, după ce a spus că e sexy în costum de baie

20 ianuarie 2022

Maria Dragomiroiu a făcut furori recent după ce a distribuit mai multe fotografii din vacanța petrecută în Miami. Artista a distribuit imagini în care poartă un costum de baie, iar admiratorii au complimentat-o pentru forma fizică pe care o are la 66 de ani. Și Cătălin Botezatu i-a adresat laude, iar Maria Dragomiroiu a reacționat după ce a citit comentariul acestuia. 

image

Maria Dragomiroiu se află într-o vacanță departe de România, la finul Gheorghe Gheorghiu, în Statele Unite ale Americii. Solista de muzică populară s-a fotografiat la plajă, în costum de baie, iar comentariile pozitive nu au întârziat să apară.

La 66 de ani, Maria Dragomiroiu arată impecabil, iar creatorul de modă Cătălin Botezatu o consideră un exemplu pentru tânăra generație. Comenatriile apreciative pe care le-a primit din partea lui Cătălin Botezatu au ajuns și la urechile Mariei, iar solista i-a transmis un mesaj de mulțumire. 

stanga
dreapta
maria dragomiroiu bebe mihu jpeg
maria dragomiroiu foto click img 0580 1 0 png
maria dragomiroiu jpeg
elena merisoreanu maria dragomiroiu jpeg
maria dragomiroiu aniversare jpeg
maria dragomiroiu 2 png
maria dragomiroiu sot jpg
maria dragomiroiu 0 jpeg
maria dragomiroiu si sotul sau bebe mihu jpeg
maria dragomiroiu png
maria dragomiroiu par png
maria dragomiroiu cu parul lung desfacut jpeg

Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere. Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…) Nu îl cunosc personal. Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni. Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri.”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz. 

Cătălin Botezatu, impresionat de fotografiile Mariei Dragomiroiu

Zilele trecute, Cătălin Botezatu a lăudat forma de excepție în care se află Maria Dragomiroiu și a menționat că fotografiile acesteia în costum de baie sunt demne de paginile unei reviste. Creatorul de modă a comparat-o pe Maria cu Ileana Cosânzeana din povești și a subliniat faptul că frumusețea ei este una naturală. 

Imaginile distribuite de Maria Dragomiroiu au primit însă și comentarii răutăcioase din partea unor internauți. Solista a decis să nu ia în seamă mesajele răutăcioase și să se bucure, în schimb, de sutele de mesaje apreciative. 

stanga
dreapta
catalin botezatu 1 2 1280x720 jpeg
catalin botezatu 2 jpeg
catalin botezatu emirate dubai jpeg
catalin botezatu 1 jpeg jpeg
catalin botezatu jpg
dreapta 3 catalin botezatu se retrage de la bravo ai stil 1 0 jpeg
anamaria prodan catalin botezatu si adela diaconu jpg jpeg
catalin botezatu hp jpg
catalin botezatu jpg
catalin botezatu bianca rus jpeg
catalin botezatu jpg
catalin botezatu reciclare aparatura jpeg
catalin botezatu 4 jpeg jpeg

Celor care m-au dojenit puțin datorită vârstei mele, eu spun că nu a fost ceva deplasat, ci doar un costum de baie pentru plajă. Așa am vrut să mă bucur de această zi. (…) Îmi pare rău pentru ei și dacă nu le place pagina mea de Facebook, să nu se uite, să nu își dea cu părerea, să nu judece", a transmis Maria Dragomiroiu. 

Maria Dragomiroiu, vacanță de vis în Miami

Vacanța Mariei Dragomiroiu în Statele Unite ale Americii a fost una în care solista s-a odihnit activ. Ea a îmbinat utilul cu plăcutul. A susținut concerte pentru românii din America care îi admiră munca, iar atunci când nu a cântat, a profitat de vremea bună și de razele soarelui. De când a devenit nașa lui Gheorghe Gheorghiu, artista vizitează des Statele Unite ale Americii pentru a-și vedea finul proaspăt căsătorit, la finalul anului trecut. 

Celebrul folkist, în vârstă de 67 de ani, s-a însurat pe 14 noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA. Nunta s-a desfășurat la Mikelle Palazzo Ballroom, un local din New York, iar Maria Dragmiroiu a fost emoționată până la lacrimi de întreaga ceremonie și pentru faptul că a putut fi părtașă la un moment atât de important din viața prietenului său.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
syda sheila jpeg