Maria Dragomiroiu, despre pozele sexy la Ocean! „Ce dacă m-am dezbrăcat?”

Ultima actualizare:

Pozele cu Maria Dragomiroiu sexy, pe plaja de la Miami, fac și acum furori în mediul on-line. Părerile au fost, însă, împărțite. Unii au spus că solista arată trăznet la 66 de ani, alții, însă, mai cârcotași din fire i-au reproșat vedetei lipsa de inhibiții.

Maria Dragomiroiu, sexy pe plaja de la Miami Sursa: Facebook
Maria Dragomiroiu, sexy pe plaja de la Miami Sursa: Facebook

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Maria Dragomiroiu a ținut să le dea replica celor care au comentat în mod negativ faptul că și-a expus trupul în toată splendoarea lui la 66 de ani.

Solista a explicat că se afla cu lega Mioara Velicu la Miami și aceasta a îndemnat-o să meargă la plajă să facă poze la Ocean, împrumutându-i un costum de baie cumpărat de ea.

„Nu am vrut să merg la plajă. Eu sunt pudică!”

Mie îmi place să fac poze, eu știu că lumina e importantă ca să fac niște poze reușite. Eu, în costum de baie la Miami, vă dați seama ce a apărut pe Facebook-ul meu, unii m-au judecat! 1 la sută dintre ei! Eu de 20 de ani nu am băgat piciorul în mare, nu am vrut să merg la plajă. Eu sunt pudică.

Mioara ne-a luat o casă unde am stat toți artiștii și s-a tot rugat de mine haide să facem poze pe malul Oceanului. Mioara Velicu mi-a dat un costum cumpărat de ea! M-am imbrăcat și mi-a făcut Bebe o poză. Mi-a plăcut când am văzut pozele. Mi-a dat Mioara și o eșarfă portocalie, ochelarii sunt de la Paul Stângă. Eu nu avem costum de baie la mine. Era un costum decent, Mioara mi l-a dăruit definitiv!”, a povestit solista, recent, întoarsă din America.

"Botezatu mi-a luat partea"

Maria Dragomiroiu a ținut să-i mulțumească designerului Cătălin Botezatu care a susținut-o în scandalul cu hater-ii, care i-au reproșat solistei că și-a expus cu dezinvoltură goliciunea la vârsta ei. Botezatu a ieșit public și a declarat că Maria Dragomiroiu arată trăznet și le dă cu tifla puștoaicelor desfigurate de operațiile estetice, din ziua de astăzi.

Au fost hateri care au zis ce caut la 66 de ani să mă expun așa, să mă dezbrac? Dar mi-a plăcut, m-am simțit bine în pielea mea! Nu le-am răspuns hater-ilor!

Îi mulțumesc lui Botezatu care mi-a luat partea cumva, a avut numai cuvinte de laudă la adresa mea”, a adăugat îndrăgita solistă, la Pro TV.

În vârstă de 66 de ani, Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie, dar continuă să fie o fire foarte activă și enregică. Artista a avut concerte foarte multe în America, în ultimele două luni. În noiembrie, Maria Dragomiroiu și soțul ei, impresarul Bebe Mihu, au fost nașii de cununie ai lui Gigi Gheorghiu, care s-a însurat la New York cu iubita lui, Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din SUA.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net