Concertul caritabil „We are One" a înregistrat cifre record! Ce sumă a fost strânsă în timpul celor opt ore de spectacol

Atmosfera de pe Arena Națională a fost copleșitoare sâmbătă seara, 12 martie. Concertul caritabil organziat de PRO TV în sprijinul urainenilor care trec prin clipe cumplite a fost unul reușit, iar organizatorii au reușit să adune nu mai puțin de 4,5 milioane de lei pentru poporul ucrainean. 

image

Peste 35 de mii de persoane au participat la concertul de pe Arena Națională. Evenimentul a fost unul de anvergură și a reprezentat un tur de forță atât din punct de vedere organizatoric, cât și a implicării celor care au dorit să ofere o mână de ajutor poporului ucrainean.

Pe scenă au urcat nume importante din industria muzicală românească, dar și vedete din străinătate care nu au rămas indiferente situației cu care se confruntă ucrainenii de când Vladmir Putin și-a trimis trupele în Ucraina. 

Timp de opt ore pe scena de la Arena Națională au urcat artiști care au interpretat cele mai cunoscute melodii ale lor, iar cei care s-au asigurat că evenimentul are o prezentare pe măsură au fost Andi Moisescu și Andreea Esca. 

În urma evenimentului s-au strâns fonduri impresionante pe care Crucea Roșie urmează să le folosească pentru a-i ajuta pe ucrainenii aflați într-o situație delicată. Peste 4.5 milioane de lei au fost strânși în urma concertului caritabil din biletele vândute pe platforma SAGA Festival, SMS-uri și transferuri bancare direct către Crucea Roșie, dar și toate încasările de publicitate obținute pe perioada transmisiunii LIVE. Toate încasările vor fi donate integral către Crucea Roșie România, a anunțat trustul de pe Pache Protopopescu. 

11 milioane de români au urmărit concertul de pe Arena Națională

Evenimentul a fost transmis live pe canalele de YouTube și Facebook SAGA, pe KISS TV, KISS Fm și Facebook Kiss FM și pe Voyo. De la ora 20:00, concertul a putut fi urmărit live, pe PRO TV. Faptul că spectacolul a fist difuzat pe atât de multe canale a avut rezultatul dorit. Peste 11 milioane de români au urmărit evenimentul organizat de către PRO TV.

De departe, unul dintre cele mai emoționante momente ale serii l-a avut ca protagonist pe artistul Tom Odell. Cântărețul a urcat pe scenă însoțit de un cor de copii și a interpetat, între altele, piesa Another Love, devenită imnul celor care protestează în întreaga lume pentru încetarea războiului în Ucraina. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net