Imagini emoționante de la WE ARE ONE, concertul caritabil cu peste 35 de vedete, de pe Arena Națională. Delia și Andra au făcut super show

Ultima actualizare:

Seară memorabilă sâmbătă, 12 martie, pe Arena Națională din București. Sub sloganul "Umanitatea nu are granițe", cel mai mare concert caritabil din România a reunit peste 35 de artiști români și internaționali, pentru 8 ore de muzică și de emoție. Toate încasările sunt direcționate către Crucea Roșie, cu destinația finală către ucrainenii greu încercați de războiul din țara lor.

Emoție pe Arena națională. Inquam Photos / George Călin
Emoție pe Arena națională. Inquam Photos / George Călin

Evenimentul a început la ora 16.00, cu prestațiile unor artiști iubiți de public. În ordine, au cântat WRS, câștigătorul Eurovision, Otilia Bilionera, Adda, Les Elephants Bizarres, formația Coma, Bitză, trupa Vunk, Ami, Alina Eremia, Lidia Buble. 

La ora 18.45, publicul prezent pe Arena Națională a ținut un moment de reculegere pentru ucrainenii care și-au pierdut viața de când a început războiul în Ucraina. A fost solemn și emoționant. Imediat după aceea a urcat pe scenă Antonia, urmată de CTC și de Delia. "Noi vrem pace", s-a auzit, în cor, pe stadion. Delia a cântat piesele "Cum era", "Vino la mine" și "Da, mamă".

Delia, pe Arena Națională. Foto: Instagram
Delia, pe Arena Națională. Foto: Instagram

În jurul orei 19.30 pe scenă au urcat gazdele evenimentului caritabil, Andi Moisescu și Andreea Esca: „Bună seara, România! Bună seara, București! Bună seara, Ucraina!”, au spus aceștia, pe scena WE ARE ONE. Cei doi au purtat culorile Ucrainei în vestimentație: Andreea Esca a fost îmbrăcată în Albastru, iar Andi, în galben.

Andi Moisescu și Andreea Esca, prezentatorii show-ului
Andi Moisescu și Andreea Esca, prezentatorii show-ului

La 19.30, arena a explodat, la sosirea lui Armin van Buuren, DJ-ul olandezz care nu se află pentru prima oară în țara noastră. După o oră de show incendiar, pe scenă a urcat Jamala (38 de ani), câștigătoarea Eurovision 2016, cu piesa "1944". Cântăreața din Ucraina se află în prezent în România, unde s-a refugiat cu copiii săi.

S-au strâns din donații peste 3,7 milioane lei

Au urmat Horia Brenciu, Inna, Andra, Irina Rimes, Tudor Chirilă și trupa Vama, Grasu XXL. Veștile bune nu au întârziat să apară. La ora 21.00 s-a anunțat că, până în acel moment, s-au strâns din donații peste 2.000.000 de lei. Până la final (ora 00.00), valoarea totală a donațiilor a ajuns la 3,7 milioane lei, potrivit datelor anunțate de Știrile PRO TV.

Banii obţinuţi în urma evenimentului vor fi donaţi către Crucea Roşie Română. De asemenea, pentru a putea susţine cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donaţii către Crucea Roşie Română, aici, în conturile organizaţiei sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net