Iulia Pârlea l-a desfiinţat pe Alex Piţurcă: „Are prea multe vicii!”

Ultima actualizare:

Iulia Pârlea este frumoasa fără noroc în dragoste! După ce a avut relații cu cei mai în vogă și mai cunoscuți fotbaliști ai momentului, Iulia a rămas singură și neconsolată! Recunoaște că mai suferă și acum după Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă. Însă, în cadrul unei emisiuni recente, l-a defiinţat pe fostul ei iubit. 

Iulia Pârlea, noua prezentatoare meteo de la Pro TV, are o viață amoroasă tumultuoasă. Trecutul său amoros e plin de relații cu fotbaliști, mai mult sau mai puțin celebri. De departe însă, Iulia mai suferă și acum după ultima relație cu Alexandru Pițurcă. Iulia și Alex au fost împreună trei ani de zile, până când Pițurcă junior a picat în mrejele Cristinei Ich, cu care are și un băiețel, pe nume Noah.

L-a făcut praf pe Alex Pițurcă: ”Este neasumat, are vicii și e imatur!”

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica „Spui tot, sau îți ia gura foc!” , Iulia Pârlea l-a făcut cu ou și oțet pe fiul fostului selecționer Victor Pițurcă.

Iulia Pârlea a răspuns intrebărilor lui Cătălin Măruță Sursa: captură Pro TV
Iulia Pârlea a răspuns intrebărilor lui Cătălin Măruță Sursa: captură Pro TV

Am fost împreună trei ani! Toate relațiile mele au fost serioase! Are prea multe vicii! Pe deasupra, este neasumat și imatur! Am suferit după ultima relație cu Alex Pițurcă.

Nu regret nicio relație din toate pe care le-am avut. Ele m-au adus în acest punct. M-am axat pe muncă, de aceea am preferat să rămân singură. Ne-am despărțit acum trei ani. Nu am avut aventuri. S-a acoperit rana după Alex. Fuse și se duse, într-o altă viață”, a declarat Iulia, la Pro TV.

La întrebarea „Cine te-a mințit ca la Meteo dintre toți trei iubiții?” , Iulia l-a scos țap ispășitor tot pe Alex Pițurcă! Iulia Pârlea a răspuns, fără ezitare, la întrebările incomode ale lui Cătălin Măruță și a recunoscut că avut trei relații serioase, de notorietate. Iulian Moga, fratele celebrului Marius Moga, a fost primul ei iubit.

Iulian Moga e băiat bun. Am fost împreună cinci ani. Eram copiii și eram la început de drum. Cu Torje am stat mai mult de doi ani. El era prea copil. Practic, acestea au fost relațiile mele”, a mai spus Iulia.

„Eu nu mi-am ascuns nicio relație!”

Despre Iulia Pârlea s-a spus că este o adevărată devoaratoare de fotbaliști. Frumoasa prezentatoare ar fi fost, la un moment dat, chiar motiv de ceartă între fotbaliștii Gabi Torje și Ciprian Marica.

În 2014, pe vremea când Marica juca la echipa turcească Konyaspor, Iulia Pârlea a decis să păstreze legătura cu acesta, în ciuda faptului că relația cu colegul de la națională, Gabi Torje, nu se terminase.

Iulia Pârlea a negat relația cu Ciprian Marica Sursa: Facebook
Iulia Pârlea a negat relația cu Ciprian Marica Sursa: Facebook

La acea vreme s-a spus că Marica a invitat-o în Germania pe actuala prezentatoare de la PRO TV. Micuțul Torje, care spera să-și întemeieze o familie cu frumoasa Iulia, s-a supărat foc pe colegul de la națională Marica. Se pare că cei doi fotbaliști nici nu și-au mai vorbit în urma acestui episod.

Marica nu a fost iubitul meu. Eu nu mi-am ascuns nicio relație. Eu mă întâlnesc și acum cu Ciprian, dar nu am avut niciodată o relație mai mult de “Bună!” și atât! Ştiu ce s-a scris, dar nu a fost așa.

Nu am pus preț pe frumusețe. Mi-am acceptat destul de greu frumusețea. E un principiu la noi: dacă ești frumoasă, ești proastă! Sunt frumoasă, dar nu am noroc.

Nu aș poza în Playboy nici pentru 10 milioane de euro! Mi s-a propus! Mi-a fost frică să nu fiu judecată mai târziu, dacă îmi voi face o familie”, a mai spus prezentatoarea, la Pro TV.

Iulia Pârlea (36 de ani), prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro TV, are o experiență de 14 ani în televiziune și 6 ani în radio. A prezentat știrile din sport la Digi24 și Telekom Sport. În ultima vreme, frumoasa prezentatoare a lucrat la Smart FM și Aleph News.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net