DJ Harra: «Gabi Torje are mai multe iubite!»

Ultima actualizare:

    Se pare că DJ-iţa este  afectată de faptul că  Torje are altă iubită,  dar a găsit puterea  să-l ironizeze
Se pare că DJ-iţa este afectată de faptul că Torje are altă iubită, dar a găsit puterea să-l ironizeze

Sexy-DJ-iţa Harra (28 de ani) e cu nervii la pământ de când Torje a părăsit-o pentru o altă frumuseţe. Cel puţin asta bârfesc apropiaţii ei. Idila care s-a consumat doar câteva luni între ea şi fotbalistul Gabriel Torje (22 de ani) capătă iz de telenovelă. Acum el se iubeşte cu altă vedetă, prezentatoarea tv Iulia Pârlea, iar Dana Neacşu alias DJ Harra îi ironizează, invitându-i pe amândoi s-o vadă mixând la platane.

După ce DJ-iţa a avut proasta inspiraţie să răsufle în presă câteva amănunte picante despre amorul ei cu fotbalistul împrumutat de italienii de la Udinese la echipa spaniolă Granada, acesta a decis să-i dea papucii, mai repede decât se aştepta bruneta.

Dar asta n-ar fi fost atât de grav. Găsea Dana o cale de împăcare cu Torje. Mai grav, cel puţin după spusele amicilor ei, e că bruneta suferă pentru că lui Torje i s-au aprins călcâiele după o altă duduie, mai precis Iulia Pârlea, prezentatoare tv la postul Digi24.

Iar vorbele „Am şi uitat că există", pe care Torje le-ar fi spus recent, într-un club, la adresa Danei, au enervat-o la maximum.

DJ Harra, pe numele real Da­­­­­­­­­na Neacşu, se pare că a fost amorezată până peste urechi de fotbalistul Gabriel Torje.

Torje
Torje

Aşa că, de la despărţirea de el, DJ-iţa îşi îneacă amarul în alcool, potrivit unor surse din anturajul ei.

În plus, iese la rampă cu o declaraţie-şoc, conform căreia fotbalistul ar avea mai multe iubite în acelaşi timp.

Contactată de reporterii Click!, Harra a fost ironică. "Are doar o iubită? Numai una? Să fie fericiţi. Le urez toată fericirea din lume. Eu sunt prietenă cu Torje, aşa că îi cunosc şi fostele, şi actualele iubite.

Oricum, îi invit, ca un cuplu frumos ce sunt, să vină să mă vadă mixând la Costineşti. Chiar îi aştept cu nerăbdare", ne-a declarat Dana.

Dj Harra şi Torje s-au cuplat într-un club din Italia

În octombrie 2011, Dana Neacşu şi Gabriel Torje s-au cunoscut într-un club din Udine (Italia).

Câteva zile mai târziu, fotbalistul ar fi cucerit-o cu o cină romantică şi un buchet imens de trandafiri.

Iulia Pârlea s-a iubit cu  fratele lui Marius Moga
Iulia Pârlea s-a iubit cu fratele lui Marius Moga

Cei doi şi-au întreţinut relaţia la distanţă, căci se vedeau doar o dată pe săptămână, când Dana avea timp pentru a-l vizita în Italia, acolo unde locuia fotbalistul.

Relaţia lor a luat sfârşit la începutul lunii iunie, când Torje i-ar fi făcut lui Harra scandal din cauza declaraţiilor pe care ea le făcea în presă despre relaţia lor.

Iulia Pârlea s-a iubit cu fratele lui Marius Moga

Din 2008, Iulia Pârlea şi regizorul Iulian Moga, fratele compozitorului Marius Moga, au trăit o poveste de iubire întinsă pe o perioadă de patru ani, presărată cu sumedenie de certuri monstruoase, dar şi cu împăcări pasionale.


    Iulia Pârlea s-a iubit cu  fratele lui Marius Moga
Iulia Pârlea s-a iubit cu fratele lui Marius Moga

Ultimul episod de acest gen s-a petrecut în martie 2011, atunci când, după o ceartă aprinsă, Iulia şi-a făcut bagajele şi a plecat din casa lui Iulian cu mare scandal, auzit de toţi vecinii.

Ulterior, cei doi s-au împăcat. Ruptura finală s-a produs, însă, în luna martie a acestui an, când picătura care a umplut paharul despărţirii a fost gelozia extremă a Iuliei, se pare, după spusele apropiaţilor celor doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net