Iulia Vântur, lecție de eleganță, într-o ședință foto inedită. Salman Khan, mândru de româncă!

Ultima actualizare:

Iulia Vântur ne surprinde de fiecare dată prin aparițiile sale, însă acum vedeta a impresionat pe toată lumea cu imaginile postate pe rețelele de socializare, de la o ședință foto. Aceasta poartă o rochie fuchsia, lungă, ce îi scoate foarte bine formele în evidență. fosta prezentatoare Pro TV le-a dat tuturor o lecție de eleganță și a dovedit că nu trebuie să apari dezbrăcată pentru a fi admirată.

În ceea ce privește accesoriile, Iulia Vântur a preferat să nu încarce prea mult ținuta, astfel că a adăugat doar o pereche de cercei. Pe lângă ținuta deosebită, aceasta iese în evidență și datorită zâmbetului radiant.

Vezi și: Iulia Vântur, mărturisiri despre părinții lui Salman Khan. Sfatul de viață primit de blondină de la actorul indian

Vedeta și-a întrebat urmăritorii dacă le place culoarea rochiei, iar aceștia au reacționat imediat. Fanii i-au spus că arată foarte bine, iar culoarea fuchsia i se potrivește de minune.

,,Această culoare ți se potrivește foarte bine, Iulia", ,,Nu-mi pot lua ochii de la tine'', ,,Arăți atât de superb și elegant în ținute roz, cu un zâmbet frumos și o față dulce", au spus fanii Iuliei la postarea de pe Instagram.

Și iubitul Iuliei, celebrul Salman Khan, este mândru de cum arată frumoasa noastră româncă, dar și pentru calitățile ei intelectuale și artistice.

Citește și: Iulia Vântur, despre nunta și copii cu Salman Khan! Nu se vede îmbrăcând rochia de mireasă!

Iulia Vântur, cunoscută pentru aparițiile spectaculoase

Iulia Vântur este cunoscută pentru aparițiile impresionante, multe dinte ele, în ultimii ani, cu accent indian. Vedeta a fost prezentă în luna iunie la petrecerea anuală susținută de Viva!, unde a pășit pe covorul roșu într-o rochie aurie care i-a pus silueta în evidență. Aceasta avea decupaje în zona abdomenului și un design inedit.

Viața Iuliei Vântur 

De câțiva ani, Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. Aceasta a lăsat viața din România și s-a mutat în India, acolo unde locuiește și iubitul ei. Vedeta are în India numeroase contracte de imagine, dar și concerte, căci a devenit și cântăreață de mai bine de 5 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image png
olivia steer jpeg
banner Vica Blochina png
image png
image png
image
actualitate.net