Ce schimbată e Iulia Vântur brunetă şi cu părul scurt: «Am spus da la tot ce am spus nu de-a lungul timpului!»

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur s-a transformat într-o brunetă sexyFoto: arhivă personală
Iulia Vântur s-a transformat într-o brunetă sexyFoto: arhivă personală

Ţi-ai fi putut imagina o Iulia Vântur altfel decât cu pletele blonde în vânt? Hairstylistul Adrian Perjovschi i-a propus o schimbare radicală fostei ştiriste în care bretonul, părul scurt şi negru ca abanosul fac parte din noul ei look. Surprinzător, vedeta a acceptat, iar transformarea este uluitoare.

Iulia Vântur a venit săptămâna trecută în țară din India pentru doar câteva zile și a acceptat o provocare extremă pentru look-ul ei. A devenitpentru câteva ore o divă rebelă, brunetă, cu breton și zeci de tatuaje pe corp. Schimbarea s-a produs sub coordonarea lui Adrian Perjovschi, hairstylistul care a transformat de-a lungul timpului mai multe vedete autohtone.

Iulia Vântur, brunetă, cu breton şi plină de tatuaje
Iulia Vântur, brunetă, cu breton şi plină de tatuaje

“Am spus da la tot ce am spus nu de-a lungul timpului în materie de look. Nu am vrut niciodată să fiu brunetă, cu bretonul nu am fost niciodată prietenă, am respins din start ideea de a-mi face vreodată vreun tatuaj și rar am acceptat un make-up foarte abundent. Și iată-mă astăzi cu toate «nu-urile» date peste cap datorită lui Adi și ce bine esteeee!”, a povestit Iulia plină de entuziasm și adrenalină în față schimbării temporare de look propusă de celebrul hairstylist.

Ce proiecte are Iulia Vântur în India

Stabilită de o bună perioadă de timp în India, Iulia Vântur a început o carieră artistică la Boolywood. În această perioada, fosta ştiristă de la Pro Tv se pregătește intens pentru a juca rolul principal într-un film ale cărui filmări se desfăşoară în Europa. Vedeta are şi o voce frumoasă, aşa că va înregistra un cântec nou care va fi coloana sonoră a unei producții cinematografice impresionante din India. Printre toate aceste proiecte mari și cu un puternic impact internațional, Iulia și-a făcut timp pentru a încerca un look nou orchestrat de Adrian Perjovschi.

Iulia Vântur şi Adrian Perjovschi, hairstylistul care a schimbat-o
Iulia Vântur şi Adrian Perjovschi, hairstylistul care a schimbat-o

"Am făcut-o brunetă pe Iulia, nu-mi vine să cred că spun asta și că am făcut asta. A fost o provocare teribilă pentru mine, pentru că m-am ferit mereu să-i pun un negru în părul ei blond, nu pentru că nu i-ar fi stat bine, ci pentru că negrul se scoate foarte greu din păr. Așa că acum gândul că facem ceva temporar mi-a dat încredere că va ieși ceva superb. Oricum Iulia ne-a demonstrat tuturor de-a lungul timpului că este superbă oricum, că este cumva deasupra oricăror schimbări de look și culori folosite în par. Iulia are acea frumusețe cameleonică care permite jocul cu nuanțele și cu schimbările de look, este cumva idealul pentru orice hairstylist căruia îi plac transformările radicale”, a declarat hairstylistul.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net