Iulia Vântur, într-o rochie superbă de mireasă! Cum au reacționat fanii

Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare de știri, Iulia Vântur, a postat o fotografie în care poartă o rochie de mireasă, iar complimentele fanilor nu au întârziat să apară. 

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație foarte bună, dar nu se grăbesc să se căsătorească
Iulia Vântur și Salman Khan au o relație foarte bună, dar nu se grăbesc să se căsătorească

Iulia Vântur s-a mutat în urmă cu șase ani, în India, iar de atunci îi merge bine atât pe plan personal, având o relație cu Salman Khan, cât și pe plan profesional, pentru că are numeroase contracte de imagine, dar și numeroase concerte.

Recent, Iulia a postat o fotografie în care poartă o rochie albă, o culoare a purității și simplității. Fanii au fost fermecați de frumusețea vedetei și i-au scris numeroase mesaje prin care și-au exprimat aprecierea. 

Citește și: Iulia Vântur, petrecere inedită la 42 de ani! Cum a sărbătorit

,,Albul este o culoare atât de magică: ușoară ca un nor, calmă ca briza și totuși rebelă ca o floare sălbatică’’, ,, Albul – este o culoare a purității și simplității, transmite inocență, rafinament și bun gust.....Arăți magnific! ❤❤❤❤’’, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

În timp ce unii au vrut să o laude pe Iulia Vântur, alții au ales să glumească puțin și l-au atenționat pe Salman Khan să aibă mare grijă, pentru că în România este o tradiție, în care la nuntă, mireasa este furată.

,,Hai să fie într-un ceas bun! @beingsalmankhan, ai grijă că la noi se fură mireasa! Fii cu ochii-n patru că așa nu mai găsești", a spus un urmăritor.

Vezi și: E oficial! Iulia Vântur a bătut palma cu un mare trust din țară 

Părerea Iuliei despre Salman Khan

Întrebată într-un interviu care crede că este motivul pentru care iubitul său este atât de iubit și apreciat de lume, Iulia Vântur a mărturisit că acesta și-a păstrat simplitatea, iar ,,vinovați’’ pentru asta sunt părinții lui, care i-au oferit o educație desăvârșită.

„Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul că  are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune «bhai», adică «frate» (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu «după vorbă, după port», însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali", a dezvăluit Iulia Vântur, conform Viva! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net