Întâlnire neașteptată între Iulia Vântur și Loredana Groza. Cum au dat nas în nas și unde s-au văzut

Ultima actualizare:

Se cunosc de multă vreme, amândouă fiind originare din zona Moldovei. Mai mult decât atât, ani de zile au fost colege la același post de televiziune, la Pro TV, motiv pentru care se întâlneau foarte des. Anii au trecut, iar drumurile lor profesionale s-au separat, însă acum Loredana și Iulia Vântur s-au revăzut. Nu în India, nici pe plaiurile mioritice, ci în Londra.

Loredana și Iulia Vântur s-au revăzut la Londra / Foto: Facebook
Loredana și Iulia Vântur s-au revăzut la Londra / Foto: Facebook

După ce ani de zile au fost colege la același post de televiziune, iată că Loredana (52 de ani) și Iulia Vântur (42 de ani), au avut parte de o super întâlnire. Și nu în România, nici în India, unde Iulia s-a stabilit de ceva vreme, ci tocmai în Londra. „2 Fete moldovenești la Londra" a scris Loredana pe social media, în dreptul fotografiei cu Iulia Vântur.

Nu știm cum au ajuns cele două să se întâlnească, însă dacă ne uităm cu atenție la imaginile postate pe social media, putem concluziona că sunt foarte fericite că s-au putut revedea.

Loredana si Iulia Vântur s-au revăzut / Foto: Facebook
Loredana si Iulia Vântur s-au revăzut / Foto: Facebook

 Iulia Vântur a fost să vadă, în ziua de 8 aprilie, spectacolul de teatru „Dirty Dancing - The Classic Story on Stage" la Dominion Theatre. Fosta prezentatoare de la PRO TV este o mare iubitoare de spectacole, iubind în același timp să facă show.

Iulia Vântur s-a stabilit în India, a învățat limba și s-a apucat de cântat. Aceasta a jucat într-un film la Bollywood, având chiar și propriile show-uri ce au ajuns să se vadă și în Statele Unite ale Americii. Înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19, Iulia Vântur a lucrat la un film de acțiune.

În anul 2020, Iulia Vântur a filmat alături de campionul la kickbox, Ali Jacko, pentru serialul de acțiune „Jack Stall Dead", regizat de Nick McKinless, cel care a mai lucrat la filme precum „Transformers" și „Justice League". Iulia Vântur a jucat rolul lui Jo, agentă secretă de top care lucrează pentru a soluționa cazuri importante.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net