Loredana Groza și soțul ei s-au despărțit! Mărturisiri surprinzătoare făcute de tatăl vedetei

Ultima actualizare:

Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România s-ar fi despărțit de soțul ei, Andrei Boncea, cu care a format un mariaj de 23 de ani, după cum a lăsat de înțeles tatăl ei. În urmă cu ani de zile, vedeta a renunțat la purtarea verighetei, iar faptul că nu s-a mai afișat cu partenerul ei a alimentat zvonurile potrivit cărora relația lor s-a încheiat.

Loredana Groza și Andrei Boncea. Sursă foto: Arhivă presă
Loredana Groza și Andrei Boncea. Sursă foto: Arhivă presă

Loredana Groza și Andrei Boncea au format un mariaj fericit, în urma căruia a rezultat venirea pe lume a fiicei lor, Elena, în vârstă de 25 de ani. Deși artista a fost mereu extrem de rezervată în ceea ce ține de viața sa privată, Vasile Groza a confirmat despărțirea fiicei sale de fostul său ginere.

Vasile Groza, adevărul despre mariajul fiicei sale cu Andrei Boncea

Vasile Groza este un cunoscut scriitor, publicând o carte de povești, a cărei sursă de inspirație a fost nașterea fiicei sale. Într-un interviu oferit, tatăl Loredanei Groza a mărturisit că ea și fostul ei soț au o relație normală, fără vreo urmă de dușmănie sau ranchiună.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus tatăl artistei, potrivit cancan.ro.

Loredana și Vasile Groza. Sursă foto: Social media
Loredana și Vasile Groza. Sursă foto: Social media

Vasile Groza, adevărul despre operațiile estetice ale fiicei sale

Are Loredana Groza operații estetice? Se pare că nu, după cum afirmă tatăl ei. Vasile Groza a mărturisit că frumusețea fiicei sale nu se datorează cabinetului medicului estetician, ci doar a fost înzestrată cu o frumusețe naturală.

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat.

Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a mai spus Vasile Groza, potrivit sursei citate anterior. 

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg