Loredana Groza, topită după Mickey Rourke. Cei doi filmează împreună, în România

Ultima actualizare:

Concentraţie mare de artişti în România, lângă oraşul Oradea. Mai mulți actori de la Hollywood, printre care și Mickey Rourke (70 de ani), și Anthony Delon (58 de ani), fiul celebrului Alain Delon, s-au aflat acolo pentru filmările unei noi producții, intitulată „21 de rubini”. Face parte din acest proiect special şi Loredana Groza (52 de ani), iar bucuria că trăieşte această experienţă a determinat-o să publice pe reţelele sociale mai multe fotografii din culise.

Loredana a recunoscut s-a îndrăgostit de Mickey Rourke atunci când l-a văzut în „Nine 1/2 Weeks"
Loredana a recunoscut s-a îndrăgostit de Mickey Rourke atunci când l-a văzut în „Nine 1/2 Weeks"

Cilck! v-a prezentat zilele trecute detalii în premieră despre acest nou proiect cinematografic, „21 de rubini", produs de Laura Mega și de Silviu Ciobanu, care l-au cooptat şi pe cunoscutul director de imagine Liviu Mărghidan. Daniel Buzdugan (48 de ani) și Dana Rogoz (37 de ani) sunt primii artişti români care au dezvăluit că fac parte din acest proiect și au fost și ei nevoiți să meargă la Oradea pentru filmări. Acum i-a venit rândul Loredanei să-și anunțe fanii că face parte din distribuția acestui film și că i s-a îndeplinit astfel un vis pe care-l avea de mult timp.

„I fell în love with @mickey_rourke_ when I saw him for the very first time în «9 1/2 weeks». I never stoped dreaming that one day I’ll meet him. So here we are... together on set of 21 rubies, a movie written & directed by Ciprian Mega. Thank you Ciprian for giving me this opportunity to play next to the legendary Mickey Rourke! So never stop dreaming!”, a scris Loredana, în engleză, pe contul ei de instagram. Tradus, acesta este mesajul ei: „M-am îndrăgostit Mickey Rourke atunci când l-am văzut pentru prima dată, în «9 săptămâni şi jumătate». Nu m-am oprit niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Şi iată că suntem aici, împreună, pe platourile de filmare ale filmului «21 de rubini»", un film scris și regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai oferit această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu încetați niciodată să visați!”. Loredana nu este la prima experiență de acest fel. Ea a mai jucat în trecut în producții de la Hollywood, precum „Windfall" („Miza finală", în 2001) şi „Modigliani" (în 2004) - în care a interpretat rolul unei cântăreţe, aşa cum este şi în viaţa reală.

Loredana Groza: „M-am îndrăgostit Mickey Rourke atunci când l-am văzut pentru prima dată”

În filmul la care lucrează Mickey Rourke, Loredana este, ca şi în viaţa reală, o cântăreaţă
În filmul la care lucrează Mickey Rourke, Loredana este, ca şi în viaţa reală, o cântăreaţă

Filmările pentru pelicula „21 de rubini” au continuat zilele trecute într-o pădure de lângă Oradea, înspre Săldăbagiu de Munte, inclusiv cu scene de vânătoare, după cum a dezvăluit pe Instagram celebrul actor Mickey Rourke. „Mă pregătesc să filmez o scenă în acest film în care vor fi folosite arme. Asta îmi amintește de tragedia morții Halynei Hutchins. Rugăciunile mele se duc către Halyna Hutchins și familia sa, dar sunt dezgustat de faptul că Alec Baldwin este acuzat de de ce s-a întâmplat acolo. Nu a avut nici o legătură. Alți oameni poartă vina pentru ce s-a întâmplat, nu Alec Baldwin. Există cineva care este responsabil de arme și acea persoană trebuie să-i dea actorului o armă care nu are nici un glonț în ea și care trebuie verificată și reverificată. Iar acum eu voi merge să filmez și puteți fi siguri că voi verifica armele de mai multe ori”, a spus Mickey Rourke.

Mickey Rourke, în rol de secretar de stat american pasionat de vânătoare

Actorul Mickey Rourke a povestit că mereu verifică și el personal armele cu care filmează
Actorul Mickey Rourke a povestit că mereu verifică și el personal armele cu care filmează

În „21 de rubini”, Mickey Rourke joacă rolul lui Mickey Mandovanis, un secretar de stat american care are tangențe cu România. Vedeta a publicat pe contul său oficial de Instagram o fotografie în această costumație, spunând că nu este un „vânător fericit”.

La acea filmare despre care povestește Rourke a ajuns și Loredana Groza, care interpretează și în acest film rolul unei cântărețe. Bucuroasă că participă la acest proiect, artista a publicat pe rețelele sociale o serie de imagini de la o cină servită alături de starul de la Hollywood și de echipa de producție. Iar Rourke s-a simţit atât de bine în acea seară, încât s-a fotografiat cu stafful restaurantului care a gătit, pe gustul lui, tot ceea ce și-a dorit să mănânce. „Nu avea fiţe, pur şi simplu s-a simţit bine şi a făcut poze cu noi. Chiar ne-a felicitat pentru produsele pe care i le-am oferit”, au spus surse din restaurantul la care starul s-a simţit bine, potrivit ebihoreanul.ro.

Loredana a mancat gulaș în pădure și a băut pălincă

Loredana Groza a publicat pe rețelele sociale un clip din culisele filmărilor cu Mickey Rourke
Loredana Groza a publicat pe rețelele sociale un clip din culisele filmărilor cu Mickey Rourke

„The misterious forest” (pădurea misterioasă, n.r.), a scris Loredana în dreptul altei fotografii publicate pe conturile sale de pe rețelele sociale de la filmările cu Mickey Rourke. „Miroase a gulyás... Mi-ați făcut poftă! Chiar aveți gulyás aici?”, i-a întreaba ea pe cei de acolo. „Da, îi duc lu’ domnu’ Mickey Rourke”, i-a răspuns unul dintre bărbați. Starul de la Hollywood a gustat din preparatul tradițional unguresc și s-a arătat foarte încântat, așa că Loredana trebuia și ea să guste. A fost atât de impresionată de gustul acestei mâncări, încât s-a și filmat în timp ce gusta, iar clipul l-a publicat pe Instagram. „Wow, am ajuns aici pe set la «21 de rubini» și e prima mea întâlnire cu regizorul Ciprian Mega. Să fie într-un ceas bun! Doamne, ajută! Și, uite, un mare gulyás ce-i aici în mijlocul pădurii. Incredibil! Deja mă simt ca acasă, mulțumesc mult”, a spus cântăreața, care a servit și niște pălincă. „E fierbinte și e atât de bun, după pălinca aia, aici în mijlocul pădurii”, a spus Loredana. Cântăreața a filmat vineri pentru rolul ei în „21 de rubini”, potrivit celor relatate de sursa citată.

Mikey Rourke, îndrăgostit de România

Actorul Mickey Rourke s-a arătat foarte încântat de colaborarea cu artiștii români
Actorul Mickey Rourke s-a arătat foarte încântat de colaborarea cu artiștii români

Actorului Mickey Rourke i-a plăcut la maximum experiență trăită la filmările din România. Dovadă sunt și mesajele pe care le-a publicat pe rețelele sociale. „Mă bucur de timpul petrecut în România. Oamenii din această țară sunt grăzavi. E plăcut să fii într-un loc unde toată lumea este fericită și amabilă. A fost o experiență extraordinară. Abia aștept să revin aici”, a scris Mickey Rourke pe contul său oficial de instagram, la 16 februarie. „Încă două zile de filmări în România. A fost o experienșă plăcută. Oamenii din România au fost extraordinari”, a adăugat el în descrierea altei fotografii publicate tot joi, pe contul său de instagram, fotografie în care apare, de data aceasta, alături de unul dintre realizatorii filmului care l-a adus în România.

Si Daniel Buzdugan a filmat pentru aceeași producție

Daniel Buzdugan a fost foarte încântat de întâlnirea cu Antony Delon
Daniel Buzdugan a fost foarte încântat de întâlnirea cu Antony Delon

„Sunt bucuros că sunt la Oradea și că fac parte din distribuția filmului «21 rubine», alături de Anthony Delon, film de autor semnat de Ciprian Mega, preot ortodox și cineast. Din distribuție fac parte și nume mari ale cinematografiei mondiale: Mickey Rourke, Anthony Delon, Elisabetta Pellini. Producătorii filmului sunt Laura Mega și Silviu Ciobanu, director de imagine este Liviu Mărghidan. O întâlnire cu un om mare, actor cunoscut pe întreg mapamondul, cu un nume de legendă și care se comportă atât de normal, uman și simplu este o mare bucurie pentru suflet și o bună lecție de viață! Merci, Anthony Delon!", a scris pe facebook Daniel Buzdugan.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net