Iulia Vântur, super provocatoare într-un videoclip de 30 de milioane de vizualizări. A imitat-o perfect pe J Lo!

Ultima actualizare:

Iulia Vântur tare și le face! Face ravagii, ce credeați? Românca noastră i-a dat pe spate pe indieni și a apărut cum nu se poate mai provocatoare într-un videoclip în care nu doar cântă, ci și dansează într-un mod super sexy!

Fără doar și poate, Iulia Vântur este una dintre cele mai sexy românce. Nu o spunem doar noi, ci și indienii, care se declară cuceriți de iubita lui Salman Khan.

Iulia Vântur a imitat-o la perfecție pe J Lo

Vă mai aduceți aminte de melodia „On the floor”, cântată de Jennifer Lopez, alături de celebrul Pitbull? Videoclipul incendiar a făcut ravagii la vremea lansării, iar acum, se pare că Iulia Vântur a vrut să reproducă, cumva, scenele fierbinți ale clipului.

Vedeta a îmbrăcat haine sumare, sexy, care i-au pus formele în evidență, a cântat și a dansat de mama focului, s-a unduit și i-a fermecat pe indieni! Nu e de mirare faptul că videoclipul a adunat 30 de milioane de vizualizări și a fost lansat în urmă cu numai 10 zile. Mai mult, în comentarii, oamenii din întreaga lume au lăudat-o pe Iulia Vântur, spunând despre românca noastră că este și frumoasă, dar și extrem de talentată. Ei, da, chiar îi credem pe cuvânt!

După ce a plecat din România, mulți s-au gândit că Iulia Vântur nu se va bucura de același succes, peste hotare. 

Românca noastră a demonstrat că știe să se reinventeze, așa că a ajuns, rapid, o adevărată vedetă în India, iar iubitul ei, Salman Khan, este cum nu se poate mai mândru. 

Motivul pentru care Iulia Vântur a dat România pe India

Deși nu multe persoane au curajul să plece din țara natală, Iulia Vântur a simțit nevoia să facă o schimbare. În urmă cu mulți ani, vedeta a decis să se mute în India, alături de alesul ei, Salman Khan. Relația dintre cei doi a fost intens dezbătută în România, dar se pare că nici timpul care a trecut, nici speculațiile legate de o posibilă despărțire, nu i-au separat pe cei doi. Din contră!

Citește și - Iulia Vântur, mărturisiri despre părinții lui Salman Khan. Sfatul de viață primit de blondină de la actorul indian

Astăzi sunt cum nu se poate mai fericiți și cu siguranță Iulia Vântur nu regretă decizia pe care a luat-o. Un lucru este clar: nu regretă nimic din ce a făcut. Și-a dorit să se reinventeze și să o ia de la capăt și i-a ieșit de minune, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. 

”Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj  ă mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Nu mi-am luat într-o zi toate hainele și am plecat, a fost o tranziție, un proces treptat. Nu știam exact la ce să mă aștept, simțeam că vreau să încerc, că acolo vreau să fiu și, chiar dacă am avut momente de teamă sau îndoială, am mers mai departe. Viața le-a aranjat astfel încât și după atât de mulți ani sunt încă aici”, a povestit Iulia Vântur, acum ceva timp, despre mutarea în India. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net