Iulia Vântur, apariția care a frapat audiența! Rochia turnată pe corp, ținută spectaculoasă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Divele au dat tonul la un eveniment organizat de Andreea Raicu, într-o locație selectă din centrul Capitalei. Unele dintre cele mai fabuloase vedete feminine din showbiz și-au făcut apariția, printre acestea aflându-se Ilinca Vandici, dar și buna prietenă a Andreei Raicu, superba Iulia Vântur. Iubita lui Salman Khan a surprins cu o ținută spectaculoasă. 

6 iulia vantur 2 jpg jpeg

Andreea Raicu a organizat un eveniment restrâns, la care au luat parte femei de succes, talentate, care și-au pus amprenta în mediul divertismentului din România. Raicu este una dintre celebritățile apreciate pentru stilul elegant și dar și atitudinea discretă pe care o afișează, de aceea e lesne de înțeles că cele mai bune prietene din showbiz ale fostei prezentatoare au venit pentru a o susține. Așadar de la party-ul select nu au lipsit Ilinca Vandici, dar nici Iulia Vântur, care au întors toate privirile, din momentul în care au ajuns. 

Andreea Raicu, gazda evenimentului, a adoptat o ținută impecabilă, care a îmbinat stilul modern cu cel clasic. Bruneta a optat pentru o fustă neagră, scurtă din latex, ce-i lăsa la vedere picioarele subțiri și lungi de fotomodel, la care a asortat, în constrast, o bluză din mătase satinată, de culoare albă, cu accente vintage. 

Apariția ce a făcut furori, în cadrul seratei, a fost Iulia Vântur, care se află pentru o vreme în România. Iubita lui Salman Khan s-a prezentat într-o rochie superbă, de un glamour și o eleganță retro, ce îmbina senzualitatea și eleganța. Într-o rochie din satin, de culoare mov pudrat, de lungime medie și o coafură clasică, în stilul anilor '40, Iulia Vântur a emanat stil și rafinament. Ca accesorii, vedeta s-a rezumat doar la o brățară din aur, nedorind să încarce ținuta, căci eleganța rezidă în simplitate. 

Ilinca Vandici a preferat o ținută «all black» (n.r. traducere neagră complet), cu accesorii metalice, ce-i confereau o alură de femeie fatală. 

Iulia Vântur despre revenirea în România: «Casa mea e acolo unde este sufletul meu!»

Deși Iulia Vântur locuiește de ceva timp în India, alături de iubitul ei, celebrul actor Salman Khan, aceasta a fost zărită din ce în ce mai mult prin România, ceea a fost o adevărată bucurie pentru familia ei. Vedeta a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! care sunt planurile ei în țară. 

Am venit că am ceva de filmat aici, am de achiziționat niște lucruri, am venit cu treabă. Am venit destul de des în ultima vreme, chiar dacă am venit doar două-trei zile.

Asta mi strage din timpul lockdown-ului, atunci am zis că, de fiecare dată, când sunt prin preajmă sau am posibiltatea să vin în România o să vin să-i văd pe cei dragi și să mă reîncarc cu energia locului.

Nu știu când vin, nu știu când plec. În ultimul an, am călătorit atât de mult, la un moment dat și corpul, și mintea, și tot, cedaseră! Casa mea e acolo unde este sufletul meu!”, ne-a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur, 41 de ani, a părăsit în urmă cu câțiva ani România, pentru a se stabili în India, unde și-a construit o carieră de succes în industria cinematografiei. Întâlnirea cu Salman Khan i-a marcat destinul, între cei doi manifestându-se o conexiune foarte puternică. Iulia a primit o serie de roluri în filmele de la Ballywood și ajuns să fie adorată de publicul indian. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net