Cine este adevăratul Horia Brenciu. Irina Rimes a dezvăluit marele secret al artistului: „Au început destăinuirile”

Irina Rimes l-a dat de gol pe Horia Brenciu! Artista a făcut o dezvăluire la care nu mulți oamnei s-ar fi așteptat! După cum știm, Horia Brenciu este genul de artist care reușește să acapareze orice loc cu energia lui debordantă și pozitivă. Dintotdeauna a fost genul de personalitate puternică, ce nu trece neobservată, totuși, Irina l-a dat de gol cu ceva...

Irina Rimes l-a dat de gol pe Horia Brenciu
Irina Rimes l-a dat de gol pe Horia Brenciu

Irina Rimes l-a dat de gol pe Horia Brenciu

Când apare Horia Brenciu, apar și starea de bine și râsetele. Artistul mereu știe să destindă atmosfera și după cum toți știm, atunci când se pune pe vorbit, debitul său verbal este de neîntrecut! Totuși, se pare că nu ar fi așa mereu. Aseara, 19 august, Horia Brenciu și Irina Rimes au cântat pe aceeași scenă în cadrul festivalului „Inimo” de la Iași. După ce au făcut un show de zile mari, artiștii au decis să se plimbe frumos prin frumosul oraș. Cum plimbarea îndeamnă la vorbă, Irina Rimes a observat ceva!

„Ieri seară, după ce am cântat amândoi pe aceeași scenă, am luat-o la pas prin Iași… Și au început destăinuirile! Declarația dimineții i-a aparținut Irinei!”, a spus Horia Brenciu la descriere unui clip postat pe Instagram.

Ei bine, artista a constatat că în spatele camerelor de filmat, Horia Brenciu nu este atât de vorbăreț precum îl știm!

„Am făcut o constatare...Băieți și fete vreau să vă spun că Horia atunci când nu este filmat, vorbește mai puțin!”, a spus Irina Rimes pe Instagram.

Horia Brenciu, clip alături de fiul adoptiv

Vorbăreț, nevorbăreț, Horia Brenciu are o sensibilitate aparte. Este un tată extrem de devotat, care își adoră copiii, motiv pentru care recent a scos o piesă intitulată „Tata”, în care cântă despre amintirile frumoase din copilărie, dar și despre legătura specială pe care o are un copil cu tatăl său. Clipul însă, a fost cu atât mai emoționant pentru că Horia a decis să îl filmeze alături de fiul său adoptiv Toma, în vârstă de 9 ani! 

Îndrăgitul artist a postat pe rețelele de socializare un clip în care dezvăluie că el și Toma  apar pentru prima dată într-un clip muzical de-al artistului. În descrierea postării Horia Brenciu a tranmis și un mesaj sincer legat de această experiență deosebită alături de fiul său. 

„O experiență care ne-a marcat…Pe fiul meu, Toma, pe regizorul Iura Luncasu, pe mine și întreaga echipă alături de care am filmat clipul “TATA”. În curând”, a scris Horia Brenciu în descrierea postării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net