Emoții mari la Vocea României! Irina Rimes și Horia Brenciu, uimiți de o concurentă: „Mi s-a părut spectaculos”

Ultima actualizare:

Sentimente puternice la Vocea României în episodul de vineri, 22 septembrie 2023. Irina Rimes și Horia Brenciu, impresionați de o participantă.

Jurații de la „Vocea României" Foto: protv.ro
Jurații de la „Vocea României" Foto: protv.ro

A început o nouă seară în care răsună cele mai înalte note la „Vocea României". Cei care urcă pe scenă au un singur gând: să întoarcă cel puțin un scaun și să-și continue drumul în competiția vocilor.

Antrenorii au ascultat concurenți cu voci uluitoare. „Tu observi că nu ne mai așezăm, nu? E efectul creat de tine”, i-a spus Theo Rose unei concurente care a animat întreaga sală și i-a ridicat în picioare pe antrenori.

Concurenta care a impresionat antrenorii

„Ai dat totul. Te-ai aruncat fără plasă de siguranță. Acum va trebui să alegi cu cine mergi mai departe”, a precizat Horia Brenciu.

„Am venit aici ca să trăiesc momentul. Nu m-am gândit de acasă cu cine voi merge. În seara aceasta voi alege să merg cu Irina”, a spus Delia, concurenta care i-a impresionat pe antrenori.

„Rar mă simt învingătoare, dar azi, cu tine, mă simt învingătoare și-ți mulțumesc. Mi-ai dat votul de încredere și pentru mine, ca antrenor, asta e cel mai important”, a spus Irina Rimes, după ce a auzit că a fost aleasă de concurentă.  

PRO TV, atenționare din partea CNA

PRO TV a primit o scrisoare de atenționare din partea celor de la CNA, în urma unui moment de la „Vocea României”. Totul s-ar fi pornit de la modul în care a fost filmată concurenta din Republica Moldova, Maria Guci, mod în care, spun cei de la CNA, a expus zona intimă a tinerei în vârstă de 29 de ani.

„Mi se pare ca v-aţi folosit de acea persoană şi de acea poveste. Ați spus-o, am plâns cu toţii, ne-am emoţionat, dar am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating, adică e bună de rating, dar nu am învăţat nimic. Mi se pare ca v-aţi folosit de acea persoană şi de acea poveste.

Ați spus-o, am plâns cu toţii, ne-am emoţionat, dar am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating, adică e bună de rating, dar nu am învăţat nimic.”, a spus Cristina Pocora, membră CNA, potrivit celor de la paginademedia.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net