Antrenor de la Vocea României, înlocuit de Pro TV. Motivul surprinzător care a dus la schimbarea unui nume greu din showbiz

Vocea României este una dintre cele mai urmărite emisiuni românești, în cadrul căreia extrem de multe talente muzicale au fost descoperite, o mare parte dintre ele reușind să-și consolideze o carieră în acest domeniu. În ajutorul lor au fost jurații, care de-a lungul timpului au fost schimbați, unul dintre el fiind chiar Marius Moga.

 Vocea României foto Pro TV jpg

Artistul, deși a stat pe scaunul de jurat încă din primul sezon al reality-show-ului, a decis să renunțe după al șaselea sezon, el fiind înlocuit cu Adrian Despot. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie, a mărturisit chiar compozitorul.

Marius Moga: „Am planuri mari”

Marius Moga a fost unul dintre jurații Vocea României
Marius Moga a fost unul dintre jurații Vocea României

Artistul a mărturisit că în spatele deciziei sale s-a aflat dorința de a realiza planurile pe care le are. Faptul că nu putea face față tuturor proiectelor în care era implicat l-a determinat pe Marius Moga să facă o alegere, și anume aceea de a părăsi scaunul de jurat de la Vocea României.

„Urmează o perioadă plină pentru mine și echipă. Încep filmările pentru cel de-al doilea sezon Vocea României Junior, un proiect care îmi este foarte drag de când am devenit tătic. Vom continua să lansăm artiști fresh atât în țară, cât și în străinătate. Pe lângă asta, am început deja să formăm echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem să le deschidem cu parteneri din toată țara în Alba Iulia, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Galați și Târgu Mureș.

Eu cred că este important să oferim ceva înapoi, descoperind oameni talentați și ajutându-i să aibă o carieră în muzică, indiferent din ce colț al țării compun sau produc. În primul sezon Vocea României Junior, m-am atașat foarte tare de cei mici, așa că am început să lucrăm, să ne distrăm împreună în studio, să facem piese, iar în curând, pentru că ei sunt viitorul, vor avea propria lor platformă, DeMoga Young Music, prima piesă lansată fiind a Maiei Mălăncuș.

Am planuri mari, pe care vreau să le realizez împreună cu echipa DeMoga Music și partenerii noștri și îmi doresc să mă focusez pe poziționarea talentului muzical românesc în lume”, declara Marius Moga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net