De ce l-a refuzat Connect-R pe Marius Moga și a ales să lucreze cu un necunoscut. „N-am ezitat...”

Connect-R (40 de ani) și-a lansat la Bookfest cartea sa, ”Din livada cu nuci”, unde face dezvăluiri senzaționale. Ieri, ați putut citi deja despre cum a căzut în patima drogurilor și cum a renunțat la ele, iar acum vă spunem cum Connect-R  a refuzat colaborarea cu Marius Moga! 

Connect-R își povestește viața în cartea ”Din livada cu Nuci”
Connect-R își povestește viața în cartea ”Din livada cu Nuci”

Ștefan Mihalache, Relu sau Connect-R a povestit în cartea sa cât de greu i-a fost și cum s-a descurcat multă vreme fără vreun venit. S-a apucat să vândă ziare prin intersecții și a dus-o de pe o zi pe alta.

„Patronul s-a sucit. A făcut ceainărie în loc de studio”

„A fost un moment hotărâtor: am hotărât să arunc ziarele și să nu mai fiu niciodată vânzător ambulant, în intersecții. Mi-am spus: nici nu contează banii. Cinci lei dacă fac din muzică, doar muzică vreau să fac de acum încolo. Nimic altceva. ... M-am angajat la Urban Records că inginer de sunet. Vreo trei-patru ani a fost super... Aveam 5 milioane salariu, 500 de lei în banii de acum. Asta a fost până în ziua în care patronul s-a sucit și a anunțat că renunță la studio, că vrea să facă o ceainărie. M-am angajat la Netzone Consult, făceam reclame, suport audio, pentru reclame online. Salariul era de 800 de euro pe lună. Pentru începutul anilor 2000 era un salariu bun.... Într-o zi, primesc un telefon important de la Marius Moga.

Marius Moga a fost refuzat
Marius Moga a fost refuzat

Toate hiturile de pe radio erau produse de Marius Moga. Nu mai vorbisem niciodată cu el la telefon. Parcă știam că mă va suna. Am creat, cumva gândul acesta: să mă sune Marius Moga. Îmi zice: Ce faci? Sunt Marius Moga. Vreau să te întreb direct: cât câștigi acolo unde ești acum? Îți răspund direct: 800 de euro. Bine, de mâine ia-ți sculele și te muți la mine, la studio, muncești la mine. Îți dau 1.600 de euro. Zic: nu se poate așa ceva! Voi lucra cu Marius Moga și voi câștigă 1.600 de euro pe lună. Gata, ăsta sunt!

„Tu vei produce lui cel puțin de trei ori mai mult”

I-am povestit despre oferta lui Marius Moga acestui prieten al meu, omul de afaceri cu care devenisem amic. Îmi zice, spre surprinderea mea: nu te duce! De ce să nu mă duc? Dacă el își permite să-ți dea banii ăștia, tu înseamnă că vei produce lui cel puțin de trei ori mai mult. Și ce să fac? E o ofertă foarte bună. Uite cum facem: îți dau eu niște bănuți să-ți iei niște scule ca lumea, să-ți găsești un loc în care să începi și să ai propriul studio de înregistrare. Să fie al tău.

Livada cu nuci   cartea lui Connect R jpg

Să produci, în primul rând, pentru tine. Fix asta s-a întâmplat. N-am ezitat dacă să merg cu el sau cu Moga. În jumătate de oră, l-am sunat pe Marius Moga și i-am spus: Mulțumesc frumos, dar nu vin! Am riscat. Puteam să rămân în aer. Acei bani pentru studio să rămână doar o promisiune, o ducere cu vorba. Dar nu a fost așa. Chiar a două zi am avut banii pentru studio. Era un om bun, un om de cuvânt, iar eu am avut încredere!”, a mai povestit Connect-R.

Dacă vreți să știți despre cine a fost vorba și cum se numește bunul samaritean, puteți afla din cartea ”Din Livada cu Nuci”. Volumul costă 50 de lei.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net