Ce planuri are Connect-R, înainte de a se retrage din muzică. Toți fanii vor rămâne uimiți!

Veștile despre Connect-R circulă atât de repede, încât mereu apare ceva nou. Zilele trecute, anunța într-un podcast că se retrage din muzică, iar acum am aflat că își va lansa cartea despre care povestea. În plus, Click! a aflat detalii despre concertul pe care îl va susține de ziua lui. 

Connect R  jpg

Zilele trecute, Ștefan Mihalache, Relu sau Connect-R (40 de ani) făcea un anunț șoc: că se va retrage din muzică în câțiva ani. Solistul a fost foarte sincer și direct și a dezvăluit că în maximum doi ani, plănuiește să se retragă și că turneele nu vor mai fi o opțiune pentru el, dorind să exploreze și celelalte părți frumoase ale vieții.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari, vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta”, a spus Connect-R în podcast la Radu Tibulca.

Connect R are carte - Din livada cu nuci
Connect R are carte - Din livada cu nuci

Dar până atunci, solistul mai are câteva noutăți. De exemplu, la Romexpo - la târgul de cărți, va lansa cartea lui, „Din livada cu nuci”, în care face dezvăluiri senzaționale despre viața lui. Evenimentul are loc, sâmbătă, 27 mai, de la ora 17.00, la scena Arca, în cadrul Bookfest 2023 de la Romexpo. Tot el va mai cânta cu Damian Drăghici și va urca pe scenă de la Arenele Romane de ziua lui.

Ziua lui Stefan va avea loc pe 9 iunie
Ziua lui Stefan va avea loc pe 9 iunie

70.000 de euro costă întreaga desfășurare de forțe la ziua lui Ștefan

Cea de-a patra ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2023, Connect-R pregătind un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială. Pe scena de la Arenele Romane vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume “Lasă-mă să te..”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”.

Connect R a cantat cu tatal lui
Connect R a cantat cu tatal lui

Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica românească și vor crea un spectacol unic și senzațional!

„Vom avea foarte mulți invitați, am pregătit lumini, scenografie, facem repetiții. Iar momentul din 2019 care a fost momentul cel mai spectaculos din show, acolo când a apărut Florin Salam, anul acesta vom reedita, dar nu cu Florin Salam ci cu un invitat surpriză!", ne-a mărturisit Connect-R care este unul dintre cei mai ocupați artiști de la noi în momentul de față fiind extrem de solicitat la concerte, dar și foarte nerăbdător să își întâlnească publicul la “Ziua lui Ștefan”, iar bilete încă mai puteți găsi.

Connect R face show mereu
Connect R face show mereu

Organizatorii show-ului de la Arenele Romane, Marius Chină si Hood Famous ne asigură că pe data de 9 iunie vom avea parte de cel mai tare show al lui Connect-R, ale cărui investiții nu sunt deloc de neglijat.

„La scenă va fi o producție care costă 70.000 de euro. Ne pregătim intens pentru evenimentul "Ziua lui Ștefan" de pe 9 Iunie de la Arenele Romane. Noi sperăm că în maxim o săptămână evenimentul o să fie sold out”, ne-a declarat și managerul lui Connect-R, Marius Chină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net