Scandal sexual la Vocea României! Ce concurentă a provocat o dispută între CNA și PRO TV: „Ne-am uitat şi între picioarele ei”

Ultima actualizare:

PRO TV a primit o scrisoare de atenționare din partea celor de la CNA, în urma unui moment de la „Vocea României”. Totul s-ar fi pornit de la modul în care a fost filmată concurenta din Republica Moldova, Maria Guci, mod în care, spun cei de la CNA, a expus zona intimă a tinerei în vârstă de 29 de ani.

Maria Guci a mers mai departe în echipa lui Smiley / captură: PRO TV
Maria Guci a mers mai departe în echipa lui Smiley / captură: PRO TV

PRO TV și CNA au intrat în conflict în urma unor cadre folosite în timpul emisiunii „Vocea României”. Ar fi vorba despre modul în care a fost filmată tânăra de 29 de ani din Republica Moldova, Maria Guci, mod care, susține CNA, ar fi expus zona intimă a concurentei.

Cum postul a primit o scrisoare de atenționare de la CNA, conform celor de la paginademedia.ro, PRO TV a reacționat rapid, spunând că acel culoar pe care a fost filmată tânăra este cel obișnuit, folosit de către toți concurenții și că nu a fost nimic deosebit, sau intenționat, la momentul Mariei Guci. „Nu ne-am folosit de dumeaei, din contră, poate ne-am folosit pe partea pozitivă ca să transmitem acest mesaj către celelalte doamne care ar putea fi în situaţia ei”, a spus Adelina Sandu, reprezentanta postului, conform sursei citate.

„Mi se pare ca v-aţi folosit de acea persoană şi de acea poveste. Ați spus-o, am plâns cu toţii, ne-am emoţionat, dar am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating, adică e bună de rating, dar nu am învăţat nimic. Mi se pare ca v-aţi folosit de acea persoană şi de acea poveste. Ați spus-o, am plâns cu toţii, ne-am emoţionat, dar am văzut o fată drăguţă, blondă, ne-am uitat şi între picioarele ei. Efectiv am simţit-o că a fost făcută de rating, adică e bună de rating, dar nu am învăţat nimic.”, a spus Cristina Pocora, membră CNA, potrivit celor de la paginademedia.ro.

Maria Guci a avut parte de o viață plină de dificultăți

Din păcate, Maria Guci are în spate o poveste de viață extrem de dificilă, despre care povestit înainte de a urca pe scena de la „Vocea României”. Tânăra în vârstă de 29 de ani, originară din Republica Moldova, a fost abuzată la vârsta de 17 ani, când doi bărbați au urmărit-o până acasă. Aceștia i-au pus un cuțit la gât, cerându-i să nu țipe.

Acest eveniment traumatizant au făcut-o pe tânără să se confrunte cu o depresie puternică, chiar ajungând să își dorească să își ia viața. Ea a reușit să treacă peste acest moment dificil cu ajutorul muzicii. La finalul momentului de pe scenă, trei dintre cei patru antrenori s-au întors, iar, în cele din urmă, Maria Guci a ales să continue în echipa lui Smiley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net