Anisia Gafton, decizie radicală după participarea la Vocea României. Se reorientează în carieră?

#Exclusiv Click!

Anisia Gafton (34 de ani) este un munte de talent! Weekend-ul trecut, focoasa moldoveancă a reușit să impresioneze o țară întreagă, dar și să întoarcă cele patru scaune ale celor cinci jurați aprigi: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu, Theo Rose și Smiley, de la „Vocea României”, datorită timbrului său vocal.

Câștigătoarea primului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO-TV, a făcut spectacol pe scena de la „Vocea României” cu piesa „What’s Up”. Pe lângă talentul actoricesc pe care îl are și l-a demonstrat de nenumărate ori în show-urile, de stand-up comedy, Anisia Gafton a arătat unei țări întregi că mai are un talent artistic despre care multă lume nu știa.

Contactată de Click!, blondina ne-a mărturisit ce își dorește să facă pe viitor.

„Îmi place foarte mult să cânt, este o pasiune de-a mea și cine știe ce îmi rezervă viitorul. Doamne Ajută poate o fac ca și meserie. Când am fost la Voce a fost alături de mine Serghei, iubitul meu, bineînțeles, și Ruxi, prietena mea. Ei au trăit fiecare moment alături de mine atunci când eram pe scenă. Ei aveau emoții mai mari ca mine”, a declarat Anisia Gafton pentru Click!

Click! spune

Anisia Gafton a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat la mai multe proiecte de televiziune cu succes. Printre acestea se numără „Românii au Talent”, „Ferma Vedetelor” dar și „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la PRO-TV. De asemenea a fost și co-prezentatoare în cadrul emisiunii „Extra Night Show”, de la Antena Stars, prezentată de Dan Capatos.

Pe lângă succesul pe care îl are pe plan profesional, Anisia Gafton se bucură și de liniște acasă și asta datorită partenerului său de viață, Serghei care o susține în tot ceea ce face. Chiar dacă se cunosc de cinci ani, cei doi nu se grăbesc să se căsătorească.

image
image
image
image
image
image
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png
banner ioana nastase png