Incredibil de ce se teme cel mai mult Anisia Gafton! E „Regina junglei”, dar tot nu s-a călit

Ultima actualizare:

Câștigătoarea celei de-a doua ediții a reality-show-ului „Sunt celebru, scoate mă de aici!" a dezvăluit, în sfârșit, care este cea mai mare frică a ei după ce, aflată în junglă, a avut de furcă cu șerpi, păienjeni sau gandaci și scorpioni. Incredibil despre ce este vorba!

Anisia a participat anul trecut la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” / foto: PRO TV
Anisia a participat anul trecut la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” / foto: PRO TV

Am putea spune că viața bate filmul, căci ce i s-a întâmplat Anisiei Gafton în Republica Dominicană la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate mă de aici!" este nimic față de ce spaime sau frici înfruntă în realitate prin „jungla” Bucureșteană. Deși în competiția de la PRO TV a stat cu șerpi pe ea, a fost nevoită să se „lupte cu păienjeni, tarantule, broaște sau viermi și să mănânce tot felul de vietăți, iată că umorista a povestit, în exclusivitate pentru Click!, de ce se teme cel mai mult.

„Deși sunt cea peste care s-au plimbat șerpi sau alte animale, lumea nu mă mai crede dacă mă mai sperii de ceva. Oamenii îmi spun: «Măi, tu te prefaci... După ce ai stat cu șarpele pe tine și ai mâncat gandaci acum nu îți mai este frică de nimic!»", a început Anisia să povestească.

Anisia Gafton: „Când văd prima oară un câine tresar”

Anisia a câștigat titlul „Regina junglei” anul trecut / colaj foto: arhiva personală, PRO TV
Anisia a câștigat titlul „Regina junglei” anul trecut / colaj foto: arhiva personală, PRO TV

„Sincer, așa e, nu am frici. În schimb, am fobie de câini. Eu când îi văd prima oară tresar. Chiar dacă îmi plac câinii și îi consider drăgălași, atunci când îi văd tresar. Și acum când mai văd un câine și spun că îmi e frică lumea zice că mă alint", a mai spus Anisia.

Am întrebat-o pe Anisia și ce planuri mai are, dacă se mărită. „Nu se știe. Ce va veni va veni, ce e de la Dumnezeu e pus deoparte. Mi s-a schimbat viața după ce am fost la "Sunt celebru scoate mă de aici!». Am mai multă notorietate, mă recunoaște mai multă lume pe stradă. Mă recunoșteau și înainte, dar acum e mult mai bine. Vin și altele. Când am plecat în junglă m-am lăsat puțin pe tânjeală. Acum m-am reapucat de stand-up, am turneu și în Moldova, și în Constanța... Nu știu ce voi face tot anul, dar am niște proiecte”, a mai spus Anisia. 

Anisia Gafton se iubește cu partenerul din scenetele de comedie

Anisia și Serghei formează un cuplu din 2016 / foto: arhiva personală
Anisia și Serghei formează un cuplu din 2016 / foto: arhiva personală

Am întrabat-o pe Anisia și dacă o vom revedea din nou pe micile ecrane, poate chiar într-un serial precum „Clanul”, mai ales că ne-am întâlnit cu ea la vizionarea primului episod din cel de-al doilea sezon. „Nu știu ce va fi, trebuie să mă urmăriți pe paginile mele de socializare și voi anunța ce se va întâmplă. Mi-ar plăcea să joc în comedii, în seriale de umor, mai degrabă, pentru că acesta este stilul meu", a mai spus Anisia care a devenit celebra după ce a participat la un sezon din "Românii au talent" de la Pro TV.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net