Anisia Gafton spune adevărul despre relația cu iubitul său. De ce nu s-au căsătorit

Ultima actualizare:

Anisia Gafton, una dintre cele mai simpatice vedete din showbiz-ul românesc, este într-o relație cu colegul ei de stand-up, Florin Serghei. Chiar dăcă se iubesc enorm, cei doi nu sunt căsătoriți. Vedeta în vârstă 34 de ani a dezvăluit motivul pentru care nu au ajuns în acest punct.

Motivul pentru care Anisia Gafton nu s-a căsătorit cu iubitul său. Foto: colaj/Facebook
Motivul pentru care Anisia Gafton nu s-a căsătorit cu iubitul său. Foto: colaj/Facebook

Invitată în emisiunea În Oglindă, Anisia Gafton a fost sinceră, deschisă și fermecătoare, așa cum ne-a obișnuit la toate aparițiile ei. Vedeta a explicat motivul pentru care nu s-a măritat cu partenerul ei.

„Eu îmi doresc să fiu fericită. Nu cred că neapărat un act te face fericit, dar dacă e să fie, eu o iau așa cum e. Dacă e să mă căsătoresc, mă căsătoresc, dacă nu, nu. Nu o văd atât de esențial”, a spus Anisia, în emisiune moderată de Mihai Ghiță.

Cum a fost cucerită Anisia Gafton de partenerul ei: „Asta pe mine m-a vrăjit”

În timpul emisiunii, vedeta născută în Iași a povestit și felul cum a fost cucerită de partenerul ei. 

„Când ne-am cunoscut, am simțit că e omul meu. Noi doi ani am fost parteneri de stand-up, nimic mai mult. M-a impresionat la el profesionalismul. Atât de la locul lui, nu a încercat nimic.

Asta pe mine m-a vrăjit, am zis mamă cât de serios e băiatul ăsta, cât de la locul lui e. Treaba treabă și atât. Nici măcar o glumă, o dată nu și-a permis.

Prima dată când l-am văzut la un show, am simțit ca și cum îmi e un văr, parcă mă cunoșteam cu el demult. Imediat am intrat în vorbă și am vorbit aceeași limbă. După aceea, când ne-am combinat, am simțit că e ceva și că e cumva omul meu”, a precizat blondina.

„Cu cât ai principii fixe, cu atâta o să fii foarte dezamăgit”

Totodată, Anisia Gafton a mai explicat că nu trebuie să ai idei fixe legate de căsătorie. Vedeta își face planuri și vise pe viitor, dar lasă lucrurile să meargă normal, fără niciun fel de presiune.

„Eu cred în iubire cât e să fie. Cred că nu trebuie să fii cu nimic atașat de viața asta. Cu cât ai principii dinastea fixe, cu atâta o să fii foarte dezamăgit. Asta nu înseamnă că nu trebuie să îmi fac planuri, că nu pot să îl iubesc, să îmi fac vise pe viitor", a declarat câștigătoarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Anisia Gafton este una dintre cele mai simpatice persoane publice. Aceasta a devenit cunoscută pentru veselia, accentul și felul liber de a se exprima în numerele sale de stand-up. Recent, blondina a dat lovitura, câștigând un reality-show la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net