Anisia Gafton rupe tăcerea! Nu a încasat premiul de 128.000 de euro: „Nu există suma respectivă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anisia Gafton (36 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la ora actuală. Simpatica moldoveancă a reușit să fie iubită de o țară întreagă datorită umorului pe care îl are. În urmă cu o lună, blondina câștiga coroana de regină a celui de-al doilea sezon “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Contactată de Click!, Anisia ne-a mărturisit că nu a primit suma de 128000 de euro, banii despre care s-a vehiculat că i-a primit premiu.

Anisia Gafton a ajuns subiect de discuție național după ce a câștigat cel de-al doilea sezon al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Totul după ce timp de trei luni a trăit în Republica Dominicană, a mâncat tot felul de vietăți și a făcut față greutăților pentru a fi „Regina junglei”.

Într-un final, Anisia a reușit să treacă peste toate probele eliminatorii și să câștige un număr mai mare de voturi din partea telespectatorilor. Contactată de Click!, câștigătoarea emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” ne-a dezvăluit că nu a intrat în posesia premiului de 128.000 de euro despre care s-a tot vorbit în presă.

„Nu a existat acel premiu, s-a anunțat și în emisiune că nu a fost vreun premiu. S-a vehiculat despre acel premiu care nu există. Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă.”, a declarat Anisia Gafton, pentru Click!.

Când se mărită Anisia Gafton?

Anisia are noroc și în iubire, pentru că de cinci ani se iubește cu Serghei, un tânăr moldovean care o face fericită. Cei doi se înțeleg bine nu doar acasă, ci și pe scenă, pentru că produc împreună spectacole de stand-up comedy.

„Serghei este foarte bine, lucrează la proiectul nostru care dorim să fie cât mai bun. Se implică mult în activitatea noastră profesională...atât a mea cât și a lui. De căsătorit ne vom căsători când o să îl cer eu de soț.

Deci nu știu când o să se întâmple acest lucru. De la anul care a venit îmi doresc să fiu sănătoasă și să duc toate proiectele mele pe care le-am început până la capăt și să le dezvoltăm mai bine, adică...stand-up, proiecte cinematografice, de televiziune și ce mai dă Domnul. Îmi doresc să evoluez în acest an și mai mult de atât”, a mai spus Anisia Gafton, pentru Click!.

Click! spune

Anisia Gafton a fost implicată, până în prezent, în multe proiecte de succes de pe micile ecrane. În anul 2016, blondina câștiga premiul de originalitate de la “Românii au Talent” în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, a participat și la emisiunea concurs “Ferma vedetelor”, de la Pro TV, dar și „iUmor” sau “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net