Câte clase are Anisia Gafton, marea câștigătoare „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Ultima actualizare:

Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și a devenit Regina Junglei. Haioasă din fire și gata să facă la orice oră pe cineva să zâmbească, moldoveanca a avut, până acum, o viață plină cu de toate. Dacă la capitolul umor este numărul unu și expusă peste tot, după cum o arată și aprecierile din social media, la capitolul educație are, însă, ceva „secrete”. 

Ce studii are, de fapt, celebra Anisia Gafton

Ceea ce nu mulți oameni știu despre Anisia Gafton sunt detaliile legate de educația celebrei actrițe de stand-up. Potrivit informațiilor din presă, Anisia s-a apucat de Facultatea de Teatru și Film, însă a renunțat la studiile superioare după numai un an și jumătate. 

Chiar și fără facultate, traseul Anisiei în această direcție a fost unul bine trasat, în ciuda faptului că nu și-a terminat studiile superioare. 

Aceasta a început să activeze în lumea stand-up-ului dintr-o glumă, la început și cu siguranță nu s-a gândit nicio clipă la ce avea să urmeze: celebritatea a venit treptat, după multă muncă și mult efort, iar în cele din urmă, eforturile i-au fost răsplătite. 

Anisia Gafton
Anisia Gafton

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea”.

Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor. Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up”, a mărturisit Anisia Gafton, pentru adevarul.ro.

Anisia Gafton a participat la „Românii au talent” și a câștigat chiar premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Practic, acesta a fost momentul în care moldoveanca a cunoscut celebritatea. Contactul cu televiziunea de pe Pache nu s-a oprit, însă, aici. Ceva mai târziu, Anisia Gafton a prezentat „Vorbește lumea”, însă totul a fost pentru o scurtă durată. Cooptată de Dan Capatos în proiectul „Xtra Night Show”, Anisia a devenit coprezentatoare, însă nici aici nu a avut sorți de izbândă. A mai participat, în trecut, la „Ferma: Orășeni vs Săteni”, iar cel mai recent proiect în care a fost prezentă, „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, i-a adus marele premiu. 

Citește și - Secretele finaliștilor de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce ascund Giani, Anisia și Sali

Are o relație de ani buni, dar nu se grăbește la măritiș

De câțiva ani, Anisia se iubește cu Serghei, iar cei doi au participat, împreună, la numeroase show-uri de stand-up. Dacă pandemia i-a adus aproape cu buzunarele goale pe alți colegi de breaslă, pe Anisia și Serghei i-a ajutat enorm. Cei doi au început să filmeze, să editeze și să posteze clipuri video haioase pe rețelele de socializare și să devină și mai cunoscuți. 

Deși sunt împreună de mai bine de 5 ani, Anisia și Serghei nu prea se grăbesc să facă pasul cel mare. Într-o notă umoristică, marea câștigătoare „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a declarat că nu face din acest lucru un țel în viață, dar nici nu ar refuza un inel cu diamant. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net