Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și a devenit „Regina Junglei”!

Ultima actualizare:

Al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV, s-a încheiat, joi seara, 24 noiembrie. Intrați în emisiune încă de la debutul ei, de pe 4 septembrie 2022, Giani Kiriță și Anisia Gafton au ajuns până în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă doar unul dintre ei a reușit să fie câștigător!

Anisia Gafton este „Regina Junglei”
Anisia Gafton este „Regina Junglei”

L-a învins pe Giani Kiriță

După o luptă aprigă, care a durat aproape trei luni, și după multe dueluri pe care le-a câștigat, Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și a fost încoronată drept Regina Junglei! Cei care au decis marele câștigător al celui de-al doilea sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au fost telespectatorii, care au votat prin SMS.

Este unul dintre cele mai fericite momente din viața mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a spus Anisia Gafton, după ce a câștigat.

Pentru a ajunge în finală, ea s-a duelat cu mai mulți concurenți, iar cea care i-a facilitat drumul spre finală a fost Ruxi, care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” la o probă eliminatorie la care participa alături de Anisia Gafton și de Giani Kiriță. Asta pentru că în viziunea lui Ruxi, după cum a afirmat chiar ea la acea vreme, Anisia Gafton e cea mai îndreptățită să câștige show-ul de la Pro TV.

În cadrul finalei „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, și-a făcut apariție Alex Delea, câștigătorul „Survivor România”, din 2022. Alex Delea a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Întrebat de Adela și Cabral cum este show-ul Survivor, câștigătorul din acest an a răspuns: „Wow, show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință”.

Alex Delea a dat și vestea cea mare: „De la domnul Dan citire... Survivor România începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net