Care e cea mai mare spaimă a Anisiei Gafton la „Ferma”

image
Anisia Gafton este în această perioadă la filmări pentru „Ferma”

Simpatica Anisia Gafton, care s-a remarcat în 2016 la „Românii au talent” cu show-uri de stand-up comedy, spuse în dulcele grai moldovenesc, va fi din nou văzută pe micile ecrane. Ea participă în această perioadă la filmările pentru „Ferma. Orășeni versus săteni”, de la PRO TV. Oricât de curajoasă și de dezinvoltă este ea, recunoaște că sunt câteva lucruri de care îi e teamă.

Traiul la Fermă fără confortul de acasă, competiția, munca, greutățile, necunoscutul, toate acestea dau emoții fiecăruia dintre cei 16 concurenți, oricât ar fi ei de optimiști. Anisia Gafton este una dintre cele mai vesele persoane. Când a urcat pe scena „Românii au talent”, a reușit să cucerească publicul prin glume și naturalețe, iar momentele ei de stand-up devin virale în mediul online. A acceptat provocarea de la Fermă mizând tocmai pe umoru-i caracteristic, pe energia ei pozitivă. „Nu am stat pe gânduri și am acceptat să vin la Ferma pentru că am ocazia să stau mai aproape de natură, pentru experiența trăită acolo, dar și pentru provocări”, a explicat ea.

Foamea, cea mai mare spaimă a Anisie Gafton

Are, însă, mari emoții. Întrebată care sunt principalele ei temeri vizavi de emisiune, Anisia a punctat trei: „Foamea e prima, deși eu sunt obișnuită cu dietele. Apoi faptul că nu mă pricep să fac treburile gospodărești la perfecție. Ah... și imprevizibilul, faptul că nu știi ce o să se întâmple. Dar... voi merge cu valul”, spune ea, râzând. Mărturisește că nu s-ar putea înțelege niciodată cu cei care impun lucruri fără să fie în măsură să o facă. „M-aș înțelege cu cei relaxați, care fac treabă și sunt puși pe voie bună”, spune ea.

Cum a ajuns Anisia Gafton să facă stand-up comedy

Încă de la grădiniță îi plăcea să spună povești în fața clasei, spre deliciul audienței. „Mai târziu, cu prietenii, când le povesteam câte ceva, se amuzau atât de tare că mă puneam să mai spun o dată. Atunci mi-am dat seama că am înclinație de povestitor”, își aduce ea aminte. În ciuda acestei înclinații și pasiuni, a dat la Facultatea de Informatică, împinsă de la spate de mamă. „S-a uitat la mine și mi-a spus ceva de genul: «Prea te uiți tu la cer, prea ești aeriană și cu capul în nori,  prea mult râzi, cânți și ai poftă de viață, neapărat pentru stilul tău ți s-ar potrivi să faci linii de cod în Java script, 8 ore pe zi la un birou, 5 zile pe săptămână». Așa cum mă așteptam, nu m-am regăsit în informatică. Simțeam că aveam prea multă viață în mine ca să stau în fața unui calculator”. A luat calea comediei și nu regretă o secundă.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
cimpeanu caseta jpeg
hackeri sri png
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel