Secretele finaliștilor de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce ascund Giani, Anisia și Sali

Ultima actualizare:

Joi seară, în direct, se va alege câștigătorul reality show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici", sezonul doi, filmat în Republica Dominicană. Click! îți spune secretele și atuurile celor trei finaliști: Sali Levent, Giani Kiriță și Anisia Gafton.

image

Ce secrete ascund cei trei supraviețuitori?

Filmările în Republica Dominicană s-au terminat la începutul lunii noiembrie cu semifinala reality show-ului, care a fost difuzată marți, 22 noiembrie. Finala se va desfășura în direct joi, de la ora 21.30, pe platourile Kentauros Media din Ștefăneștii de Jos, Ilfov.

Citește și: Ce înseamnă, de fapt, munca în folosul comunității. Lidia Buble ar putea curăța cimitirele

Chiar dacă marele premiu nu este în bani și este doar titlul de "Regele Junglei", cei trei concurenți se vor lupta până la ultima picătură de putere. Click! îți spune care sunt atuurile celor trei rămași în finala emisiunii prezentate de Adela Popescu (36 de ani) și Cabral (45 de ani).

Vezi și: Cabral și Adela Popescu, furibunzi la adresa Roxanei Nemeș. A fost amenințată cu descalificarea

Sali a pierdut tot la jocurile de noroc

Primul finalist a fost Sali Levent (29 de ani), actor și cântăreț, fost component al trupei de succes LaLa Band și unul dintre cei care au jucat în celebrul serial "Pariu cu viața". Dincolo de actorie, Sali Levent cochetează şi cu muzica, fiind câștigător al trofeului Festivalului de Muzică Ușoară Românească “Florentin Delmar” de la Focșani.

La capitolul atuuri, Sali bifează: tinerețe, agilitate, experiență și rezistență. Și în plus, el este unul dintre ultimii veniți în competiție, deci este mai odihnit și nu a trecut prin atât de multe confruntări ca ceilalți colegi.

Ani buni el a fost în echipa Ruxandrei Ion, producătoare pe vremea aceea la postul Acasă, care i-a învățat pe tinerii actori ce înseamnă disciplina. Tot atunci a învățat să fie rezistent, pentru că petrecea mult timp în turnee cu trupa, dar și pe platourile de filmare. El a trecut printr-o perioadă grea, când a căzut în patima jocurilor de noroc și a substanțelor interzise.

Sali a participat și la emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde a dezvăluit o parte din dramele sale. Toate venituirle pe care le-a strâns timp de doi ani din serialul de pe Pro Tv, s-au risipit din cauza viicilor sale. După ce a pierdut mașina, casa și banii, actorul a reușit să se ridice cu ajutorul familiei.

Giani Kiriță, marcat de copilăria grea

Cel de al doilea finalist al emisiunii a fost desemnat Giani Stelian Kirită (45 de ani), fost fotbalist care a început de ceva vreme să participe la diferite reality show-uri. Pentru el este a doua oară când vine în Republica Dominicană, prima oară a fost la "Exatlon" cu Kanal D, în primul sezon din 2018. Însă a mai participat și la alte emisiuni precum "Șerifi de România" la Antena 1 sau a fost invitat la Nea Marin unde a demonstrat că este organizat când vrea și foarte disciplinat.

Bun sportiv, Giani știe să respecte regulile, are spirit de învingător și se poate mula pe orice mediu, căci este obișnuit cu plecările în cantonamente, oriunde ar fi locul respectiv. Una dintre singurele lui probleme în acest show a fost claustrofobia și teama de apă. Însă nu se dă bătut și luptă pentru orice își pune în cap. Așa s-a învățat din copilărie, una foarte dificilă pentru fotbalist. Mama sa a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui biologic al acestuia.

„Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! A făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…”, a mărturisit Giani Kiriță chiar în campul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Ce iubit are Anisia Gafton

Ultimul finalist al emisiunii este Anisia Gafton, de 34 de ani, care a intrat de la început în emisiune. Cunoscută pentru umorul său, ieșeanca a devenit celebră după ce a participat la "Românii au talent". Ea și-a dorit întotdeauna să facă parte din lumea artistică, și a ales stand-up-ul. Deși ea era înscrisă la teatru, profesorii și oamenii din jur îi recomandau să devină comediant.

„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up. Când vii în clasă râde lumea”. Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor. Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up”, a declara Anisia Gafton, într-un interviu pentru adevarul.ro.

Pentru Anisia nu este primul reality-show la care a participat, căci a mai fost la „Ferma” la Pro TV, dar și la concurență, la Antena 1, la show-ul transformărilor „Te cunosc de unde”, unde a și cântat.

Vedeta are o relație cu Florin Serghei, un alt actor de stand-up foarte cunoscut și apreciat de public. Cei doi sunt împreună din 2016, iar Anisia și-ar dori un inel de logodnă: „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant. Eu zic că merit şi eu un ineluş frumos şi după acel moment să mă duc la toate prietenele mele şi să mă laud cu ce am primit: „Uite e de diamant, sclipeşte ca dantura mea când zâmbesc!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net