Luptă crâncenă pentru un loc în semifinala de la Sunt celebru scoate-mă de aici! Cine a fost eliminat?

Ultima actualizare:

Show-ul Sunt celebru scoate-mă de aici! se apropie vertiginos de finală. La ediția de joi, 17 noiembrie, Giani Chiriță și Cristi Mitrea s-au luptat corp la corp pentru un loc în semifinală, în cadrul unei provocări periculoase, desfășurate la înălțime. 

Luptă crâncenă pentru un loc în semifinala de la Sunt celebru scoate-mă de aici!
Luptă crâncenă pentru un loc în semifinala de la Sunt celebru scoate-mă de aici!

Au fost mulți, însă doar câțiva ajung în semifinala de la Sunt celebru scoate-mă de aici!. Giani Chiriță și Cristi Mitrea s-au confruntat în jocul de eliminare, pentru o ultimă șansă de a rămâne în competiția din Republica Dominicană. 

Cei doi concurenți au avut parte de o provocare plină de adrenalină și extrem de dificilă. Cristi și Giani au fost nevoiți să joace baschet, suspendați pe o platformă îngustă, deasupra unei prăpăstii foarte adânci. 

Proba s-a dovedit a fi un joc al nervilor, întrucât, după toate peripețiile prin care au trecut până la acest moment, randamentul lor a fost destul de afectat.

Giani Chiriță a fost primul care s-a urcat pe platforma suspendată și a încercat să arunce mingile de baschet în coș. Acesta a ratat de câteva ori, dar până la urmă a adunat șase puncte. 

Cristi Mitrea s-a aventurat cu o dispoziție destul de bună în această probă, dar acest aspect l-a ajutat prea mult, căci nu l-a putut depăși la puncte pe colegul său, Giani.

Astfel Giani Chiriță a devenit semifinalistul de la Sunt celebru scoate-mă de aici!. 

Giani Chiriță despre eliminarea lui Cristi Mitrea: «Karma lucrează»

Imediat după proba de eliminare de la Sunt celebru scoate-mă de aici!, ambii concurenți au făcut declarații surprinzător de sincere unul despre celălalt. 

«În prima gală ai zis că ești căpitan și te las să fii căpitan Pentru mine ai fost motivație chiar dacă în sensul negativ. El a vrut să ajungă în finală chiar dacă călcând pe cadavre.» a spus Cristi Mitrea despre Giani Chiriță. 

«Pe parcursul concursului noi am fost rivali. El nu a vrut să fie în tabără cu mine să fim prieteni să luptăm împreună. Karma lucrează. El ne-a făcut nouă multe probleme.» a menționat în schimb Giani, despre fostul său adversar de la Sunt celebru scoate-mă de aici! 

«Știu că și în Giani am creat anumite frustrări și atunci am ales să pierd. Pentru mine 60 de zile aici sunt zeu, eu nu am să-mi dovedesc mie nimic, miza mea a fost alta, tata și copilul să fie mândri. Sunt mulțumit, nu mai aveam de ce să vreau să fiu în finală. 

Tot ce am făcut aici, chit că m-am enervat sau le-am dat peste cap, doar ca să-i destabilizez. După chestia asta cu Fiona m-am gândit că pot să mă schimb. Nu regret nimic din ce am făcut aici. Rele, bune sunt împăcat cu mine.» a declarat Cristi Mitrea după proba eliminatorie.

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net