Cabral dă o veste teribilă la Sunt celebru scoate-mă de aici!: «Pericolul a fost chiar foarte mare!»

Ultima actualizare:

Ediția de joi, 17 noiembrie, din cadrul show-ului Sunt celebru scoate-mă de aici!, a adus un moment total imprevizibil, concurenții au fost luați pe sus de uraganul Fiona, care a afectat întreaga Republică Dominicană. Aceștia au tras o sperietură groaznică, mai ales că tabăra lor a fost total distrusă. 

image

Estimările au fost greșite! Concurenții au fost cu adevărat în pericol

Show-ul Sunt celebru scoate-mă de aici! s-a transformat într-o provocare cât se poate de reală, deoarece Republica Dominicană a fost lovită de uraganul Fiona, care a făcut ravagii în tabăra concurenților. 

«Toată lumea este fericită că am scăpat și am trecut și peste uraganul ăsta. Este covârșitoare emoția pe care o trăiești. E devastator ce s-a întâmplat. Dacă am trecut și de asta înseamnă că nu mai avem provocare peste care să nu putem trece.», a declarat Radu Vlăduț.

Ceea ce a fost și mai înfricoșător a fost faptul că pericolul uraganului a fost mult mai mare decât fusese estimat inițial. Cabral le-a dezvăluit concurenților că s-au aflat la doar 20 de kilometri depărtare 

«Estimarea era că ochiul furtunii va trece la 110 de kilometri de noi. A trecut la 10 kilometri. Adică noi am fost sub ochiul uraganului. Pericolul a fost foarte, foarte mare.», a menționat prezentatorul semifinaliștilor de la Sunt celebru scoate-mă de aici!.

«Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt. Îți arată cât de mic ești tu în fața naturii și că tot ce construiește omul de-a lungul anilor, se poate distruge foarte ușor.», a mai precizat Radu Vlăduț. 

«Tabăra nu mai e. Nu mai e nimic, nu mai există nimic. Ce să mai zic, peisajul zice tot» a adăugat Anisia Gafton. 

Cum este noua tabăra a semifinaliștilor de la Sunt celebru scoate-mă de aici!

Concurenții au fost mutați într-un loc acoperit, unde vor avea parte de mai mult confort, dar este un loc foarte expus unor noi pericole. În tabăra unde vor sta de acum încolo concurenții mișună șerpii și este plin de viespi sălbatice. 

«A fost o casă abandonată o terasă, nu poți să de întinzi foarte bine că dai peste celălalt coleg. Suntem cu moralul la pământ, dar vorba aia «Fă rai din ce ai», a adăugat Radu Vlăduț. 

Uraganul a lovit tabăra de la Sunt celebru scoate-mă de aici!

Uraganul Fiona a devastat Republica Dominicană, iar concurenții de la Sunt celebru coate-mă de aici! au fost nevoiți să fie evacuați de urgență. 

”Mi se pare cel mai rău lucru care poate veni pe pământ. Groaznic, sincer, groaznic!”

”Dacă nu ne evacua, eram morți acum”.

În cadrul acestei etape din competiția de supraviețuire, lupta se dă între cei cinci semifinaliști, Anisia, Sali, Radu, Cristi și Giani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net