Anisia Gafton, eliminată de la "Ferma" după două dueluri dure cu Alina Pușcău și Elena Chiriac

Ultima actualizare:
Elena Chiriac a câștigat duelul cu Anisia Gafton
Elena Chiriac a câștigat duelul cu Anisia Gafton

Actrița de comedie Anisie Gafton, pe care o știți și de la "iUmor", dar și de la "Românii au talent", a fost eliminată joi seara din emisiunea "Ferma. Orășeni versus Săteni" după nu unul, ci două dueluri.

S-a încheiat cea de-a doua săptămână a concurenților în "Ferma" și în pădurea bandiților. În emisiunea difuzată joi seara am văzut cum momentele de tristețe s-au îmbinat cu cele fericite pentru Anisia Gafton. După ce a pierdut duelul de eliminare în fața Elenei Chiriac, ea a primit o veste neașteptată: poate lupta contra unui bandit pentru un loc în competiție. După ce a stat pe gânduri, a provocat-o pe Alina Pușcău la o luptă pentru ultima șansă.

Anisia Gafton, primul concurent eliminat din competiție
Anisia Gafton, primul concurent eliminat din competiție

Mânată de dorința de a demonstra că a devenit mai puternică și mai decisă, Alina a câștigat proba de îndemânare și s-a reîntors în tabăra bandiților, cu o serie de resurse la care aceștia nu sperau: mere, cartofi și ceapă! ”Am avut încredere în mine. Am fost concentrată ca niciodată”, a mărturisit Alina la finalul serii. Tot aseară, Mihaela a decis că pentru munca fermierilor din ultima săptămână, aceștia merită 12 dintre cei 20 bănuți puși în joc: 5 pentru săteni și 7 pentru orășeni. O mare parte dintre bani au fost pierduți deoarece nu au realizat că au pierdut una dintre găini.


    Anisia Gafton, primul concurent eliminat din competițiefoto: PRO TV
Anisia Gafton, primul concurent eliminat din competițiefoto: PRO TV

"Ferma", lider de audiență joi seara

Marțea și joia viitoare de la 21:30, miercuri de la 22:30, continuă cel mai tare și mai dur sezon Ferma! Bandiții sunt pregătiți să atace din nou, un nou fermier șef va prelua conducerea casei și noi servitori se vor confrunta cu greutatea activităților din curte. Joi, emisiunea a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 6.7 puncte de rating și 25.1% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 3.2 puncte de rating și 12% share.

Citește și:

Ce făcea Anisia Gafton înainte de a deveni celebră la "Românii au Talent"

Care e cea mai mare spaimă a Anisiei Gafton la „Ferma”

image
image
image
image
image
image
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg