Ce studii are Ruxi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Puțini știu asta despre prietena Anisiei Gafton

Ruxi a devenit cunoscută în urmă cu ceva ani, atunci când ea și Creața formau echipa de umor Like One. După ce au postat sute de videoclipuri haioase în social media, cel mai mult pe Instagram și Youtube, drumurile celor două s-au separat. Ulterior, comedianta a participat și la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, dar și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

În timp ce Creața și-a văzut de viața ei și chiar a devenit mamă de două ori, Ruxi a continuat pe aceeași linie. A făcut stand-up, atât singură, cât și cu Ionuț Rusu, bunul ei prieten. Mai târziu, s-a împrietenit cu Anisia Gafton și au început să și lucreze împreună.

Cum a devenit Ruxi celebră și ce studii are comedianta

Roxana Erdei, pe numele său real, a devenit celebră în momentul participării la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta a câștigat sezonul din acest an și, într-un final, toată munca ei a fost răsplătită. A participat și la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, însă a părăsit emisiunea de la Pro TV, în cele din urmă.

Nu a fost chiar o dezamăgire, având în vedere faptul că Anisia Gafton, prietena ei de suflet, a rămas în concurs și chiar a fost desemnată „Regina Junglei”. Ei bine, dacă pe parte profesională oamenii știu cine este Ruxi, puține detalii despre viața ei personală au fost vreodată scoase la lumină.

Citește și - Ruxi rupe tăcerea despre relația cu Cristi Mitrea: „Acel sărut din Dominicană ne-a salvat”

În ceea ce privește studiile pe care le are Ruxi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, vă dezvăluim noi tot ce trebuie. Aceasta a absolvit Facultatea de Limbi Moderne și Aplicate, din cadrul Universității din București. 

Ruxi
Ruxi

A trăit cu numai 1.500 de lei pe lună

Deși oamenii au impresia că mediul online aduce bani cu nemiluita, Ruxi s-a luptat ani de zile cu veniturile mici. Ambiția nu a lăsat-o, însă, să cedeze. Acum ceva timp, comedianta a povestit pentru viva.ro cum a trăit cu 1.500 de lei pe lună, bani pe care îi încasa de la fostul său job și care a fost prima sumă mare pe care a câștigat-o, după aproape un an de muncă în online. 

„Din ceea ce fac eu pe YouTube nu ai cum să trăiești, veniturile sunt infime. Știu că sunt influenceri cărora YouTube le aduce bani frumoși, dar trebuie să muncești mult. Din Instagram poți să trăiești decent, dar, din nou, depinde cum îți gândești poziția și cât de mult te implici în conținutul pe care îl oferi. Cel mai important este să găsești o activitate din care să faci bani, pentru că nu te poți baza numai pe reclame ca influencer. Prima sumă care pentru mine a fost una importantă am câștigat-o după un an de muncă susținută în online și cred că a fost echivalentul a 4.000 de euro. Nici acum nu pot să zic că-mi permit tot ce îmi doresc”, a mărturisit Ruxi, pentru sursa citată.

„În primul an de când am demarat acest proiect online găsisem un job part-time care era remunerat cu 1.500 lei lunar, dar aveam timp zilnic să filmez. Eram hotărâtă să nu renunț, deși nu știam unde va duce această pasiune, dar era ceva care-mi dădea speranța că visurile sunt posibile”, a mai adăugat aceasta. 

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar veniturile lui Ruxi s-au majorat considerabil. Câștigarea premiului de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” i-a adus în buzunar suma de 100.000 de lei, bani despre care povestea, atunci, că îi va depune într-un cont și îi va folosi pentru călătorii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg